30 / 04 / 2024

Pırlanta Göztepe daire fiyatları!

Pırlanta Göztepe daire fiyatları!

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Pırlanta Göztepe daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projenin 6 Haziran Cumartesi günü temel atma töreni gerçekleşecek.



Toplamda 446 daire ve 34 mağazadan oluşan Pırlanta Göztepe Konutları  Erkan İnşaat  imzası ile hayata geçiriliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 62 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiyor.


Pırlanta Göztepe daire fiyatları kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Temel atma törenine özel yüzde 10 indirim uygulanacak olan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor.


İstanbul Kadıköy - Göztepe lokasyonunda inşa edilen Pırlanta Göztepe Rezidans'ta teslimlerin 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Kadıköy Pırlanta Göztepe'de yürüyüş parkurları, özel peyzaj ve bahçe düzenlemeleri, buhar banyosu, 7/24 CCTV'li güvenlik, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sosyal tesis, sauna, modern çarşı, restaurant, kafe, Türk hamamı, dekoratif havuz gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Pırlanta Göztepe daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım banka kredisi ile ödeniyor veya 24 ay 0 faiz avantajı ile senetlendiriliyor. 


Kadıköy Pırlanta Göztepe iletişim

Tel: 444 7 357

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön