28 / 04 / 2024

Pırlanta Göztepe Kadıköy ev fiyatları!

Pırlanta Göztepe Kadıköy ev fiyatları!

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Pırlanta Göztepe Kadıköy ev fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.



Banka kredisi veya peşin alımlarda yüzde 7 indirim uygulanan Pırlanta Göztepe Konutları'nın büyüklükleri 62 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiyor. Proje  Erkan İnşaat  imzası ile yükseliyor. 


Pırlanta Göztepe Kadıköy ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 446 tane daire ve 34 tane mağazadan meydana gelen proje 3 bloktan oluşuyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Rezidans'ta +1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Dairelerin alanları 62 ile 290 metrekare arasında farklılık gösteren Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe'de yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 


Teslimlerin Mayıs 2017 tarihinde yapılması planlanan Pırlanta Göztepe Konutları metrobüs ve İDO'ya 10 dakika, Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Fikirtepe Pırlanta Göztepe'de kafe, Türk hamamı, sosyal tesis, dekoratif havuz, sauna, modern çarşı, yürüyüş parkurları, restaurant, buhar banyosu, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor. 


Pırlanta Göztepe Fikirtepe adres :Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No:155 Göztepe Kadıköy/İstanbul


Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim 

Telefon: 444 7 357

Web: www.pirlantagoztepe.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön