Konut

Pırlanta Göztepe Konutları 2016’da teslim edilecek!

Fikirtepe’nin en yeni projelerinden biri olan ‘Pırlanta Göztepe’nin temelleri dün atıldı. Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilecek projedeki daireler 2016’da sahiplerine teslim edilecek.

Fikirtepe’nin en yeni projelerinden biri olan ‘Pırlanta Göztepe’nin temelleri dün atıldı. Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilecek projedeki daireler 2016’da sahiplerine teslim edilecek.


Kentsel Dönüşüm ile birlikte İstanbul’un isminden en çok söz ettiren bölgesi Kadıköy Fikirtepe, yeni projelerle şehrin yeni çekim merkezi  olma yolunda ilerlerken değerine de değer katıyor. Bölgedeki en yeni projelerden biri de Erkan İnşaat tarafından geliştirilecek. Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlere imza atan Erkan İnşaat’ın butik anlayışla inşa edeceği ilk toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe’nin temelleri dün törenle atıldı. 

 

446 daire, 34 mağaza

 

1960 yılından beri inşaat ve madencilik sektöründe faaliyet gösteren ve konumu açısından Fikirtepe’nin en değerli lokasyonunda yükselecek olan ‘Pırlanta Göztepe’ ile Erkan İnşaat, kalite standartlarını yükseğe çıkarmayı hedefliyor. Toplam 3 bloktan oluşan ve 13 dönüme kurulacak projenin 10 dönümü yaşam alanı olarak belirlendi. 95 bin metrekare alana sahip projede 446 daire, 34 mağazalık modern bir çarşı, geniş yeşil alanlar ve 750 araçlık kapalıotopark alanı bulunacak. Pırlanta Göztepe’deki daire seçenekleride 1+1’den 5+1’e kadar değişen geniş alternatifler sunuyor. Mağazalarda 87 metrekare ile 732 metrekare arası, dairelerde ise 62 ile 290 metrekare  arasında seçenekler sunuluyor. 2016 yılının dördüncü çeyreğinde teslim edilmeye başlanacak Pırlanta Göztepe’de, peşin ödeme, banka kredisi ve firma finansmanı gibi üç farklı seçenek te ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırım için buralarda daire sahibi olmak isteyenlere sunuluyor. Şehrin merkezinde yatırımcılarına özel bir yaşam sunması hedeflenen Pırlanta Göztepe konumu dolayısıyla yüksek kira getirisi sağlayacak. Temelden alınan dairelerin proje bittiğinde ise yüzde 330 oranında prim yapacağı kaydedildi. 

 

Bağdat Caddesi’ne komşu

 

Bağdat Caddesi’ne yakın olması projeyi daha da dikkat çeker hale getirirken, konum itibariyle bölge Kadıköy gibi merkeze yakınlığı ile de ilgi çekiyor. Proje’de sosyal yaşam da düşünülmüş. Bir çok faaliyetin yer alacağı  projede açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, fitnesscenter, sauna,squash, yürüyüş parkurları, kafe ve restoranlardan oluşan geniş bir yaşam alanı sunuyor. Her daireyi tamamen saran balkonları ve bunun yanında kat bahçeler iPırlanta Göztepe’yi diğer projelerden ayıran en önemli özelliklerin başında geliyor. Ayrıca yüzde 100 jeneratör beslemeli elektrik sistemi sayesinde sadece ortak alanlarda değil, projenin tamamında hiçbir elektrik kesintisi yaşanmayacaktır. 


Star