04 / 05 / 2024

Pırlanta Göztepe'de son durum ne?

Pırlanta Göztepe'de son durum ne?

Erkan İnşaat'ın tutarlı ve azimli çalışması yatırımcıların dikkatlerini yapım aşamasında olan pırlanta Göztepe'nin üzerine çekmekte. Peki Erkan İnşaat projesi olan Pırlanta Göztepe projesi ne aşamada?




Fikirtepe kentsel dönüşümde hızlı ve sağlam adımlar ile ilerleyen firmalardan birisi de Erkan İnşaat. Erkan İnşaat'ın tutarlı ve azimli çalışması yatırımcıların dikkatlerini yapım aşamasında olan pırlanta Göztepe'nin üzerine çekmekte. Peki Erkan İnşaat projesi olan Pırlanta Göztepe ne aşamada?


Fikirtepe'ye yatırım yapan güzide firmalardan Erkan İnşaat, kendisini kanıtladığı inşaat sektöründe her zaman her yerde var olduğunu göstermek için anlaştığı tek adada yaptığı Pırlanta Göztepe isimli projesinde kararlı adımlar ile ilerlemekte. 


Erkan İnşaat'ın şantiye sahasında gelinen son nokta, fore kazıklama bitmiş ve hafriyat çalışmaları yoğun olarak devam etmekte.. Proje sahasının altından geçen eski künk sisteminin iptal edilip ada dışından başka yollar ile dere ile bağlantısının sağlanması sonrası hafriyatta yaşanan yavaşlamanın yerine daha hızlı ve seri bir çalışmanın aldığı dikkatlerden kaçmıyor.



Erkan inşaatın Fikirtepe'de anlaştığı tek ada bulunmakta. Anlaşmış olduğu ada içerisinde tüm sıkıntıları vatandaşlar ile aşmış bulunmakta.



Fikirtepe Haber


Geri Dön