06 / 05 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bakın!

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bakın!

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bu detaylara bakın...



Yapacağı açıklamalar adeta merakla beklenen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "gümüşü önemseyin" diyerek gümüşün 20 lira olacağı tarihi de açıkladı. Yaptığı son dakika açıklamasında "Neden gümüş almalıyız sorusunu da cevaplayan İslam Memiş, altından sonra en güvenli limanın gümüş olduğunu da söyledi. Açıklamasında gümüşün geçtiğimiz sene yatırımcısına yüzde 45 kazandırdığını da kaydeden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2023 içinde gümüşün gram fiyatının 20 Türk Lirası olacağını sözlerine ekledi.

Piyasa Kahini İslam Memiş ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bakın!

1 Nisan 2023 güncel gümüş fiyatları hem gümüşü olanlar hem de gümüş yatırımı yapmak isteyenler tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu, gümüş kaç TL, gümüş fiyatları bugün kaç lira oldu?

Gümüş ons fiyatı 24,11 dolardan değerleniyor. Gümüşün gramı 14,99 liradan alınıp 15,48 liradan satılıyor.

Euro kurunda son dakika! Rekor kıran Euro bugün ne kadar oldu? İşte 1 Nisan 2023 Euro kuru!

Nisan 2023 emekli zammıyla taşlar yerinden oynadı! SSK, BağKur Emekli Sandığı emeklilerine bir müjde daha! Hemen bakın

Altını olanlara resmen soğuk duş! Peş peşe açıklanan bu rakamları gören inanamadı! İşte 1 Nisan 2023 altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön