Ekonomi

Piyasalarda gözler ABD'nin enflasyon verilerinde!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yarın politika faizini sabit bırakabileceğine yönelik beklentilerle pozitif bir seyir izlerken, bugün ise gözler ABD'de açıklanacak olan enflasyon verilerine çevrildi.Verilen detaylara göre, para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in bugün başlayacak ve yarın sonlanacak Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısında yüzde 84 ihtimalle politika faizinin sabit bırakılmasını öngörülüyor

Paylaşılan detaylara göre, enflasyon ve resesyon ikilemindeki küresel ekonomilerde "şahin" para politikalarının sonuna yaklaşıldığına yönelik fiyatlamalar güçlenmeyi sürdürüyor.

Verilen detaylara göre, para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in bugün başlayacak ve yarın sonlanacak Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısında yüzde 84 ihtimalle politika faizinin sabit bırakılmasını öngörülüyor.

Diğer bir taraftan ülkede bugün açıklanacak olan enflasyon verileri yatırımcıların odağında yer alıyor. Piyasalarda Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) Mayıs ayında yüzde 4,1'e gerilemesi beklenirken, veriyle beraber varlık fiyatlarında oynaklığın da artabileceği öngörülüyor.

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

Altın fiyatları yükselişte! Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altın kaç lira? 13 Haziran altın fiyatları

Akaryakıt fiyatları bugün kaç lira? Benzin, motorin, LPG litre fiyatlarında son dakika! Sürücüler dikkat!