12 / 05 / 2024

Piyasalarda son durum! Borsa, altın, dolar, euro ne oldu? İşte 26 Ocak verileri

Piyasalarda son durum! Borsa, altın, dolar, euro ne oldu? İşte 26 Ocak verileri

Piyasalarda gün ortası verileri belli oldu. Borsada düşüş seyri devam ederken, altın fiyatları ve faizler ne oldu? Dolar ve euro kuru nasıl bir seyir izliyor? İşte yanıtları…



ALTIN, DOLAR, EURO NE OLDU?

Öte yandan Borsa İstanbul Tahvil ve Bono Piyasası Kesin Alım Satım Pazarı'nda işlem görmekte olan gösterge kağıdı 4 Aralık 2024 vadeli tahvilin, bugün valörlü işlemlerinin saat 13.00 itibarıyla basit getirisi yüzde 10,01 olurken, bileşik getirisi ise yüzde 10,26 seviyelerinde bulunuyor.

Piyasalarda son durum! Borsa, altın, dolar, euro ne oldu? İşte 26 Ocak verileri

Diğer yandan; uluslararası piyasalarda saat 13.00 itibarıyla euro/dolar paritesi 1,0900, sterlin/dolar paritesi 1,2380 ve dolar/yen paritesi 129,9 seviyelerinde seyrediyor.

İstanbul serbest piyasada dolar 18,8130 liradan, euro ise 20,4990 liradan alıcı buluyor.

Altın fiyatları ise uluslararası piyasalarda değer kaybına uğradı. Altının onsu uluslararası piyasalarda yüzde 0,5 değer kaybederek 1.936 dolardan işlem görüyor. Londra Brent tipi ham petrolün varil fiyatı ise yüzde 0,1 yükseliş ile 86,6 dolardan işlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön