Ekonomi

Platin bugün ne kadar? 5 Nisan 2022 platin fiyatı...

Altın ve gümüşe yatırım yapan yatırımcılar öte yandan platinin de kaç lira olduğunu araştırıyor. Platin de değerli madenler arasında yer alırken bugün değerinin ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki platin bugün ne kadar? İşte 5 Nisan 2022 platin fiyatı... Yatırımcıların bugün anlık olarak platinin ne kadar olduğunu araştırıyor

Platin en az altın ve gümüş kadar yatrımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Yatırımcıların bugün anlık olarak platinin ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki platin bugün ne kadar? Platin gram ve ons fiyatı kaç dolar? İşte 5 nisan 2022 platin fiyatı...

Piyasalarda bugün sakin bir seyir hakim. Altın ve dolar fiyatları yatay seviyede işlem görürken platin ne kadar oldu? Dün piyasalarda sert düşüşler yaşanmış altın ve dolar piyasası sabaha düşüşle başlamıştı. Peki dün piyasaları alt üst eden gelişmeler neydi? Dün piyasalardaki haereketliğin nedeni; Rusya Ukrayna arasındaki olumsuz gelişmelerin yerini olumlu gelişmelere bırakması oldu. Rusya Ukrayna'nın güney ve doğu bölgeleri hariç diğer bölgelerden çekiliyor.  İrpik Belediye Başkanı Aleksandr Markuş bölgenin düşman işgalinden arındırıldığını duyurdu. Bu gelişmeler piyasalar üzerinde büyük etken olmaya devam ediyor. 

PLATİN BUGÜN NE KADAR? 5 NİSAN 2022 PLATİN FİYATI...

Platinin gramı şu dakikalarda 31,58 dolardan işlem görürken ons fiyatı 982 dolar oldu. Platin bu seviye ile değer kaybeden emtialar arasında yerini aldı. 

Platinin onsu mart ayında en yüksek seviyesini 8 Mart günü 1.180 dolar ile gördü. Platinin onsu bu sene içerisinde ise en yüksek seviyesine 7 Mayıs 2021'de ulaşarak 1256 dolardan işlem gördü. Son bir hafta içerisinde en düşük seviyeyi 16 Mart saat 01:15'te 985 dolar ile gördü. 2021-2022 seneleri arasında en düşük seviye 9 Eylül 2021'de 913 olarak kaydedildi. 

Platinde son dakika! Platin bugün ne kadar?

Platinde son durum! Platin bugün ne kadar?

Yatırımcılar dikkat! Platin bugün kaç lira oldu?