Proje Güncel

Platin Loca'da yaşam 2 ay sonra başlıyor! 

Platin Loca projesinde yaşam 2 ay sonra başlıyor. Peki Platin Loca projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Platin Loca projesi ile ilgili merak edilenler... 

Platin Loca projesi, Ankara Esenboğa'da Platin Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede toplam 46 adet konut yer alıyor. 

Platin Loca projesinde 1 oda 1 salon ile 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Platin Grup imzası taşıyan projenin en geç 2 ay içinde tamamlanması ve oturumun başlaması planlanıyor. 

Başkentte hayata geçirilen Platin Loca projesi tek blok halinde yükseliyor. 4 katlı inşa edilen projede, bodrum kat perde duvarlarında membran yalıtım yapıldı ve C30 beton kullanıldı.

Platin Loca'da 6 adet dükkan ve 2 adet asansör de yer alıyor. Ayrıca açık ve kapalı otoparkın bulunduğu projenin, kat aralarında ısı ve ses yalıtımı taş yünü ve betopan malzemeleri kullanılarak yapıldı.

Platin Grup Platin Loca projesinin her dairesinde görüntülü diyafon sistemi, üçlü ankastre set ve merkezi uydu yayın sistemi bulunuyor.

Birinci sınıf çelik kapılar ve lake kaplamalı iç kapılar kullanılan dairelerde, duvarlar led tavan ve kartonpiyer kaplama ile tasarlandı. 

Fiber internet altyapı sisteminin de kurulu olduğu projede, paslanmaz çelik su deposu bulunuyor. Proje Esenboğa Havalimanı'nın karşısında konumlanıyor. 

PLATİN LOCA EKİM 2023 FİYAT LİSTESİ 

Platin Loca projesinde yer alan konutların fiyatları 1 milyon 300 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. Projede konut fiyatları kat ve cepheye göre değişiyor. 

Web: https://platingrup.com.tr/

Polat Life 2 yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Özak GYO, Duyu Göktürk'ün ruhsatını aldı! Göktürk'e 141 konutluk yeni proje geliyor!

Esen Life University projesi resmen başlıyor! Başkente 310 konutluk yeni proje geliyor!