Ekonomi

Platinde son dakika! Platin bugün ne kadar?

Yatırımcılar, altın ve gümüş yatırımından sonra platinin de ne kadar olduğunu araştırıyor. Platin değerli madenler arasında yer alırken bugün değerinin ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki platin kaç dolar? Yatırımcıların anlık olarak platinin ne kadar olduğunu araştırıyor

Platin en az altın ve gümüş kadar yatrımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Yatırımcıların anlık olarak platinin ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki platin bugün ne kadar? Platinde son durum nedir?

Piyasalarda bugün aşağı yönlü hareket görülüyor. Altın ve dolar piyasasında düşüşler yaşanırken platin ne kadar oldu? Peki bugün piyasaları alt üst eden gelişmeler neler? Bugün neler yaşandı? Kısaca değinelim; Rusya Ukrayna arasındaki olumsuz gelişmelerin yerini olumlu gelişmelere bırakması oldu. Rusya Ukrayna'nın güney ve doğu bölgeleri hariç diğer bölgelerden çekiliyor.  İrpik Belediye Başkanı Aleksandr Markuş bölgenin düşman işgalinden arındırıldığını duyurdu. Bu gelişmeler piyasalar üzerinde büyük etken olmaya devam ediyor.

Peki platin bugün ne oldu? İşte platinde son durum...

PALTİN BUGÜN NE KADAR?

Platinin gramı şu dakikalarda 31,78 dolardan işlem görürken ons fiyatı 989 dolar oldu. Platin bu seviye ile değer kaybeden emtialar arasında yerini aldı. Platin haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı.

Platinin onsu mart ayında en yüksek seviyesini 8 Mart günü 1.180 dolar ile gördü. Platinin onsu bu sene içerisinde ise en yüksek seviyesine 7 Mayıs 2021'de ulaşarak 1256 dolardan işlem gördü. Son bir hafta içerisinde en düşük seviyeyi 16 Mart saat 01:15'te 985 dolar ile gördü. 2021-2022 seneleri arasında en düşük seviye 9 Eylül 2021'de 913 olarak kaydedildi. 

Platinde son durum! Platin bugün ne kadar?

Altın ve platin borsaların geleceğini mi etkiliyor?

Yatırımcılar dikkat! Platin bugün kaç lira oldu?

Platin bugün kaç lira? 28 Mart 2022 platin değeri...