Ekonomi

Platinde son durum! Platin bugün ne kadar?

Altın ve gümüş yatırımından sonra yatırımcıların en çok araştırdığı emtia platin. Platin  değerli madenler arasında yer alırken değeri yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Platin bugün ne kadar? Yatırımcıların anlık olarak platinin ne kadar olduğunu araştırıyor

Paltin en az altın ve gümüş kadar yatrımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Yatırımcıların anlık olarak platinin ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki platin bugün ne kadar? Platinde son durum nedir?

Altın ve döviz piyasası Rusya Ukrayna gerilimleri ile etkilenmeye devam ediyor Rusya Devlet Başkanı Putin, Rus gazına rubleyle ödeme yapılmasına yönelik kararnameyi imzalayarak "Rubleyle ödeme yapılmazsa Rus gazı sözleşmeleri durdurulacak." ifaderi gündeme bomba gbi düşerken piyalar tekrar harekete geçti. Altın ve döviz piyasasında yukarı yönlüm hareket başladı.
 Peki platin ne oldu? İşte platinde son durum...

PALTİN BUGÜN NE KADAR?

Platinin gramı şu dakikalarda 31,73 dolardan işlem görürken ons fiyatıo 987 dolar oldu. Platin bu seviye ile değer kaybeden emtialar arasında yerini aldı. Platin haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Platinin gramı haftanın ilk işlem gününde 31,94 iken, ons fiyatı 994 dolardan işlem gördü. Bugün ise güne 31,87 dolardandan başlarken, ons fiyatı ise 991 dolar oldu.

Platinin onsu mart ayında en yüksek seviyesini 8 Mart günü 1.180 dolar ile gördü. Platinin onsu bu sene içerisinde ise en yüksek seviyesine 7 Mayıs 2021'de ulaşarak 1256 dolardan işlem gördü. Son bir hafta içerisinde en düşük seviyeyi 16 Mart saat 01:15'te 985 dolar ile gördü. 2021-2022 seneleri arasında en düşük seviye 9 Eylül 2021'de 913 olarak kaydedildi. 

Altın ve platin borsaların geleceğini mi etkiliyor?

Yatırımcılar dikkat! Platin bugün kaç lira oldu?

Platin bugün kaç lira? 28 Mart 2022 platin değeri...