Teknoloji

Playstation 5 BİM'e geldi! Fiyatını birden şak diye düşürdüler, dolar 25 TL'yi geçmişken fırsat kaçmaz!

BİM, birçok oyun tutkunu tarafından beklenen Playstation 5 konsolunu uygun fiyatlarla satışa çıkardı. Dolar 25 TL'ye fırlamışken sakın kaçırmayın, her an zam gelebilir...BİM mobil uygulaması üzerinden yapılan duyuruda, Playstation 5'in normal fiyatının çok altında bir fiyatla satılacağı belirtiliyor

Oyunseverler tarafından heyecanla beklenen bir oyun konsolu Sony Playstation 5, Türkiye'deki BİM mobil uygulamasında indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

BİM mobil uygulaması üzerinden yapılan duyuruda, Playstation 5'in normal fiyatının çok altında bir fiyatla satılacağı belirtiliyor. 

Playstation 5'in normal fiyatı oldukça yüksek olduğundan, BİM'in indirimli fiyatı oldukça cazip görünüyor. Ancak, stokların sınırlı olduğu ve bu indirimli fiyatın sadece birkaç gün geçerli olacağı belirtiliyor.

BİM mağazalarında PlayStation 5'in fiyatının birden düşmesi, oyuncular arasında büyük bir sevinç yarattı. Doların 25 TL'ye kadar yükseldiği bir dönemde, konsolun uygun bir fiyatla satışa çıkması, pek çok kişi için kaçırılmaz bir fırsat oldu.

Peki, BİM'de  PlayStation 5'in fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

PLAYSTATION 5 ÖZELLİKLERİ!

PlayStation 5, özel olarak geliştirilmiş bir AMD Zen 2 işlemci ve RDNA 2 grafik işlemci tarafından desteklenen özelliklere sahiptir. Bu özellikler sayesinde daha hızlı yükleme süreleri ve daha akıcı bir oyun deneyimi sunar. DualSense adı verilen inovatif bir oyun kumandasıyla birlikte gelir. DualSense, daha hassas dokunsal geri bildirim ve adapte edilebilir tetikleyiciler gibi özellikler içerir.

PlayStation 5, seçili PlayStation 4 oyunlarıyla geriye dönük uyumluluk sağlar. Bu da kullanıcıların PS4 oyunlarını PS5 üzerinde oynamasına olanak tanır. Ayrıca, 8K çözünürlüğü destekler. Bu özellik, daha yüksek çözünürlükte oyunlar oynama imkanı sunmanın yanı sıra, 8K uyumlu televizyonlarla kullanıldığında daha yüksek kalitede görüntü sunar.

PlayStation 5, oyunlarda gerçek zamanlı ışın izleme (ray tracing) desteği sunar. Bu özellik, oyunlarda daha gerçekçi aydınlatma ve gölgelendirme efektleri sağlar. Ayrıca Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, USB-C bağlantı noktası ve HDMI 2.1 gibi temel özelliklere sahip.

BİM PLAYSTATION 5 24 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ!

1 - PlayStation 5 CD Fifa 22 Oyun Konsolu Fiyatı: 21 bin 999 liradan 20 bin 499 liraya düştü.

2 - PlayStation 5 Horizon Oyun Konsolu - CD Fiyatı: 22 bin 999 lira

3 - PlayStation 5 God of war Oyun Konsolu - CD Fiyatı: 21 bin 799 lira

4 - PlayStation 5 - CD Fiyatı: 20  bin 899 lira

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.bim.com.tr/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 24 Haziran 2023 tarihinde saat 01.59'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 25 lira 28 kuruş, euro 27 lira 47 kuruş, altının gramı ise bin 583 lira 30 kuruş değerindedir.

Türk Telekom'dan kara haber! İnternet tarifelerine yüzde 38 zam geldi!
Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy S23'e son dakika müjdesi! Bu inanılmaz indirim kaçırmayın!
Satıştan kalkan iPhone 11 yeniden Teknosa'da! Karşı konulamaz fırsatı kaçırmayın!