27 / 04 / 2024

PlayStation Plus'tan oyun severlere müjde! 5.942 TL değerindeki oyunları tamamen ücretsiz verecek!

PlayStation Plus'tan oyun severlere müjde! 5.942 TL değerindeki oyunları tamamen ücretsiz verecek!

Sony'nin abonelik tabanlı oyun sistemi PlayStation Plus, her ay kütüphanesine yeni oyunlar ekliyor. PlayStation Plus, mayıs ayında 5.942 TL değerindeki tamamen ücretsiz verecek.



Sony'nin abonelik tabanlı oyun sistemi PlayStation Plus, her ay kütüphanesine yeni oyunlar eklerken, oyunculara çok oyunculu oyunlara erişim imkanı da sunuyor. Mayıs ayında toplam 23 yeni oyunu kütüphanesine ekleyen PlayStation Plus, abonelerine 5.942 lira değerinde oyun hediye etti. Gelin haberin detaylarına bir göz atalım.

PlayStation Plus Mayıs ayı oyunları belli oldu!

Ubisoft'un Watch Dogs: Legion'ı, AAA olarak adlandırdığımız bir dizi büyük oyunu içeren listede çok dikkat çekiyor. Ayrıca "Ricky and Clank: Romance of the Rift" özellikle PS5 oyuncuları tarafından merakla beklenen bir çalışma. Tüm oyunlar 16 Mayıs'ta PlayStation Plus Premium ve Extra abonelerine sunulacak.

Şirketin geçtiğimiz ay pek çok oyunu kütüphanesine ekleme politikası değişmiş görünüyor. Game Pass yarışmasında önde olmak için Sony, oyunda söz sahibi olmak için oyun sayısını artırıyor. Öte yandan Sony'nin özel oyunlarını da bu listede görmeyi ümit eden birçok oyuncu bulunuyor.


Geri Dön