02 / 05 / 2024

Plaza Nova Bornova'da 99 bin TL'ye!

Plaza Nova Bornova'da 99 bin TL'ye!

Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Forum Bornova, Metro, Otoyol, Otogar hemen yanı başınızda. Plaza Nova'da fiyatlar 99 bin TL'den başlıyor



 Plaza Nova İzmir'in Kalbinde, benzersiz bir proje.  

Yaman Group Turizm İnşaat tarafından  İzmir  Bornova'da hayata geçirilen Plaza Nova'da fiyatlar 99 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yapımına Mayıs 2011'de başlanan projenin, Ağustos 2013'te tamamlanması bekleniyor.

Proje içerisinde yer alan 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların alanları 52 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor.

Plaza Nova'nın benzersizliği sadece konumunda değil, yüksek inşaat kalitesi ve modern mimari anlayışıyla, maksimum konfor için hiç bir detayı atlamadık. Merkezi ısıtma ve sıcak su, Salonda ve yatak odalarında split klima ünitesi, merkezi uydu sistemi, mutfakta ocak, fırın, ekstra tezgah, davlumbaz. Yatak odalarında gömme dolap, banyoda temperli cam duş kabini, hilton lavabo, salonda ışık bantı, antrede vestiyer, ısıcamlı alüminyum doğramalar, balkonlarda temperli cam ve alüminyum korkuluk.

İzmir'de benzeri bulunmayan Plaza Nova iş ve yaşam merkezi konseptinin içerisinde ayrıca 100 araçlık kapalı otopark, açık otopark, jeneratör ve her blok da 2 adet panoramik asansörler de yer alacak.

Rahat ve huzurlu bir ortam için düşünülen tüm bu olanakların yanı sıra Plaza Nova'da kaliteli malzeme ve deprem yönetmeliğine uygun Jet grout kazık sistemi ile güçlendirilmiş temel ve C35 beton kullanılıyor.

Her kata ve her dairede yangın dedektörü, kapı girişlerinde renkli kameralı diafon ve güvenlik personeli ile direk irtibat hattı, blok girişleri & otoparktan bloklara geçişlerde kartlı güvenlik sistemi, araç kapalı otoparkına uzaktan kumandalı otomatik kapı ile birlikte, profesyonel güvenlik ve site yönetimi ile huzur dolu bir ortam yaratılıyor.

Nasıl gidilir

İzmir, Bornova çevreyolunda Aydın istikametine giderken, IKEA çıkışıdan çıkınız, ilk köşeden sağa dönünüz, (364/1 sok., sanayi sitesine doğru), Camiyi gördüğünüzde, yol ikiye ayrılacaktır, solda kalınız. Yol T şeklinde bitince, sağa dönünüz (372/10 sok.) şžantiye sağdaki ilk sokak köşesindeki arsa üzerindedir.

0(232)489 1171
www.plazanovabornova.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön