30 / 04 / 2024

Plus Flats'te yaşam başladı! 200 bin TL'ye!

Plus Flats'te yaşam başladı! 200 bin TL'ye!

Kerem Yıldız, Gökhan Beydoğan ve Enis Cevahircioğlu ismindeki 3 yakın arkadaşın kurduğu Mika İnşaat tarafından geliştirilen Plus Flats 'te konutların kullanım alanları brüt 53 ile 250 metrekare arasında değişiyor



Sarıyer 'de üst düzey gelir grubu için üretilen LEED   sertifikalı Plus Flats 'te yaşam başladı. 1174 metrekareasa üzerine 5 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan Plus Flats 'de 27 konut yer alırken, sahibini bekleyen sadece 2 konut kaldı.

Kerem Yıldız, Gökhan Beydoğan ve Enis Cevahircioğlu ismindeki 3 yakın arkadaşın kurduğu Mika İnşaat tarafından geliştirilen Plus Flats 'te konutların kullanım alanları brüt 53 ile 250 metrekare arasında değişiyor.

Konutların genelde üniversite öğretim görevlisi, yabancı firmaların Türkiye temsilciliğini üstelenenler ve CEO 'luk yapanlar tarafından tercih edildiğini belireten Mika İnşaat 'ın ortaklarından Kerem Yıldız, yatırım amaçlı olarak bir isme iki tane konut satışı dahi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Konutların satışların 200 ile 800 bin TL aralığındaki fiyatlara gerçekleştirildiğini belirten Yıldız, şu anda ellerindeki son iki konutun 560 ve 575 bin TL aralığında yeni sahibini beklediğini belirterek, “Mika İnşaat 'ın   gerçekleştirdiği proje Sarıyer 'de yeni sahipleri ağırlamaya başladı. Müşterilerimiz üst düzey insanlar oldukları için çevreyede duyarlılar. Bu açıdan projeyi LEED kriterlerine uygun olarak inşa ettik ” diye konuştu.

Plus Flats 'de yağmur suyunu depolayarak bahçe sulamasında kullanan akıllı   sisitemler gerçekleştirdiklerini belirten Yıldız, “Bina öte yandan çatısındaki fotovoltaik paneller sayesinde ortak alanların elektrik ihtiyacını güneşten elde ediyor.   Su ve elektrik sarfiyatını azaltmak için düşünülmüş tasarruflu rezervuar ve armatürlerden, düşük güçlü ve florasan ampül mantığında çalışan aydınlatma armatürlerine   kadar enerji tasarrufunu öne çıkaran bir malzeme kullanımı tercih edildi ” diye konuştu.

Enerji   tüketimini minimuma indirmek için son teknolojiyi takip ettiklerini belirten Yıldız, “Yerden ısıtma lı sistemleri ve yoğuşmalı kombi sistem leri kullandık. Yüzde 50 enerji tasarrufu sağlayan asansörlere kada r onlarca akıllı çözüm projeyle farklı bir yaşam alanı   kurduk ” diyerek sözlerini bitirdi.

www.plusflats.com

0216 346 86 48


Geri Dön