27 / 04 / 2024

Poco X4 GT ve Poco F4 satışta! Kulaklık hediyeli Poco X4 GT ve Poco F4 fiyatları kaç TL? 6 Eylül 2022 fiyat listesi

Poco X4 GT ve Poco F4 satışta! Kulaklık hediyeli Poco X4 GT ve Poco F4 fiyatları kaç TL? 6 Eylül 2022 fiyat listesi

Poco, sınıfının en iyisi çipsetlerinin yer aldığı, bütçe dostu yeni akıllı telefonları Poco X4 GT ve Poco F4'ü Türkiye pazarına sundu. Peki kulaklık hediyeli Poco X4 GT ve Poco F4 fiyatları kaç TL? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...



Dünya genelinde genç teknoloji meraklıları arasında popüler bir marka olan POCO, sınıfının en iyisi çipsetlerinin yer aldığı, bütçe dostu yeni akıllı telefonları Poco X4 GT ve Poco F4'ü Türkiye pazarına sundu. 20 Eylül 2022'ye kadar geçerli olacak olan dev kampanya ile micom'dan Poco X4 GT ve Poco F4 alan kullanıcılara Redmi Buds 3 Lite kulaklık da hediye ediliyor. 

Poco X4 GT ve Poco F4 satışta! Kulaklık hediyeli Poco X4 GT ve Poco F4 fiyatları kaç TL? 6 Eylül 2022 fiyat listesi 

POCO F4: Tüm yönleriyle son derece güçlü

Snapdragon® 870 çipsetle donatılan Poco F4, 5G destekli 7nm işlemcisiyle dikkatleri çekiyor. Poco akıllı telefonlardaki en yüksek frekanslı ana çekirdeğe sahip olan Poco F4'ün işlem gücü, daha kısa uygulama yükleme süreleri sağlıyor ve yüksek grafikli oyunlar, web sayfaları ve uygulamalarda sorunsuz kaydırma deneyimi sunuyor. LiquidCool Technology 2.0 ve 3.112 mm² süper büyük buhar odasıyla kesintisiz bir performans deneyimi sağlıyor. LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 ROM, uygulamalar genelinde çoklu görevler için yüksek hızlı veri erişimine imkan veriyor. 

Poco serisindeki bugüne kadarki en ince model olan Poco F4, 6,67 inç E4 AMOLED ekrana ve 2,76mm ile sektördeki en küçük Nokta Ekran'ıyla ön plana çıkıyor. Amiral gemisi düzeyindeki ekran, 120Hz yenileme ve 360Hz dokunmatik örnekleme hızıyla minimum gecikme hızı sağlıyor. Telefon, 1.300 nit ekran tepe parlaklığıyla her anı en ideal değerlerde detaylı olarak görüntülüyor. Dolby Atmos ile doğrulanan çift hoparlörü, dinamik ve kristal netliğinde ses ile sürükleyici bir ses deneyimi de sağlıyor. Üst düzey kullanıcı deneyimi ve yüksek performanslı işlevselliği Poco F4'ü amiral gemisi segmentte güç kapsamında en uygun maliyetli cihaz olarak ön plana çıkarıyor. 

Poco X4 GT ve Poco F4 satışta! Kulaklık hediyeli Poco X4 GT ve Poco F4 fiyatları kaç TL? 6 Eylül 2022 fiyat listesi 

Poco F4'ün üçlü kamera kurulumu, 64MP kamerasına ilk defa eklenen optik görüntü sabitleme (OIS) özelliği bulunuyor. u, yakalanan anların mükemmel birer dijital kopyası için düşük ışıkta bile net ve keskin bir görüntü sağlıyor. Telefonun 64MP ana kamerasına 8MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP makro kamerası da eşlik ederken; bu üçlü kamera kurulumu, birlikte en ince detyların yakalanmasına imkan sunuyor. 

Poco F4'ün 4K destekli kamera kurulumu, Panoramik Selfie Modu, Gece Modu, AI Skyscaping 4.0 ve AI Erase 2.0 dahil olacak şekilde, birçpok eğlenceli ve kullanışlı özelliğe sahip. 4.500mAh pil ve 67W turbo şarj özelliği bulunan Poco F4, sadece 38 dakika içinde yüzde 100 şarj olabiliyor. Tamamen şarj edilmiş pille 10 saate kadar oyun oynama, 21 saate kadar video oynatma ve 119 saate kadar müzik dinleme süresi sağlıyor. Üst düzey şarj hızı ve kararlılığı için elektrik akımını iki ayrı yöne yönlendiren MMT hızlı şarj teknolojisini kullanan telefon,  pil performansının uzun süre en üst düzeyde kalmasını sağlıyor. 

Gece Siyahı, Ayışığı Grisi ve Nebula Yeşili renk seçeneklerine sahip Poco F4, aynı zamanda ücretsiz Youtube Premium aboneliği ve satın alındıktan sonra ilk 6 ay içinde geçerli bir defalık ücretsiz ekran onarımı hediyesine sahip. 

Poco X4 GT ve Poco F4 satışta! Kulaklık hediyeli Poco X4 GT ve Poco F4 fiyatları kaç TL? 6 Eylül 2022 fiyat listesi 

POCO X4 GT: Oyun ve eğlence yönelimli yüksek performanslı hız canavarı

MediaTek Dimensity 8100 çipset ve gelişmiş TSMC 5nm işlemciye sahip olan Poco X4 GT, ısınma sorunlarıyla karşılaşmadan, düşük güç tüketimiyle yüksek performans sağlıyor. Amiral gemisi LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 ROM özellikleri Poco X4 GT'yi RAM ve depolama açısından Poco'nun en hızlı modellerinden biri yaparken, kullanıcıların yüksek FPS hızlarında oyun oynayabilmelerine de imkan veriyor. Liquid Technology 2.0 soğutma sistemi, SoC'yi serin tutuyor ve performansta herhangi bir azalma olmadan kullanıcıların sınırları zorlamasını sağlıyor. 

Poco X4 GT ve Poco F4 satışta! Kulaklık hediyeli Poco X4 GT ve Poco F4 fiyatları kaç TL? 6 Eylül 2022 fiyat listesi

Poco'nun ürettiği cihazlarda ilk kez kullanılan 20.5:9 LCD ekran en boy oranı, Poco X4 GT'nin elde rahatlıkla ve kolay şekilde tutulmasını sağlıyor. Poco'nun piyasadaki en iyi LCD ekranı sunma hedefi kapsamında ilk defa  LCD True Display ile donatılan cihaz, ekran renk sıcaklığını dış ortam ışık koşullarına göre değiştiriyor ve görüntüleme rahatlığını artırıyor. Poco X4 GT, rahat bir görüntüleme deneyimi için zararlı mavi ışığı donanım düzeyinde yüzde 30'a kadar düşürüyor ve 1 milyar renk görüntüleyebiliyor. Daha keskin kontrast ve daha zengin ayrıntılar için DCI-P3 geniş renk gamutunu destekleyen cihaz, yüksek kapasiteli 5.080mAh pili 67W turbo şarj ile güvenli ve hızlı bir şekilde şarj olabiliyor. 

MMT (Middle Middle Tab) teknolojisiyle sadece 10 dakikalık bir şarjla 90 dakikadan fazla oyun oynanabilen telefon, çok yönlü üçlü kamera kurulumuna ve Dolby Atmos® stereo hoparlörlere sahip. POCO X4 GT, kullanıcıların yaratıcı yönlerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olan kullanışlı ve harika özelliklere sahip 4K kamerasıyla dikkatleri çekiyor. 64MP ana kamerası, 8MP ultra geniş açılı kamerası ve 2 MP makro kamerası ile yakın ya da uzak tüm detayların yakalanmasını sağlıyor. 
Gri, Siyah ve Mavi renkleri bulunan POCO X4 GT de kullanıcılarına ücretsiz Youtube Premium aboneliği[7] ve satın alındıktan sonra ilk 6 ay içinde geçerli bir defalık olacak şekilde ekran onarımı hediye ediyor.

Peki Poco X4 GT ve Poco F4 fiyatları ne kadar? İşte Poco X4 GT ve Poco F4 6 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön