27 / 04 / 2024

Point Bornova AVM Rezidans nerede?

Point Bornova AVM Rezidans nerede?

Firma: Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme

Proje: Point Bornova Avm Rezidans

Point Bornova AVM Rezidans nerede sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz, proje İzmir'in en büyük karma projesi olma özelliği taşıyor



Bornova'da 300 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen  Point Bornova Avm Rezidans  Kavuklar Gayrimenkul imzası taşıyor. Point Bornova AVM Rezidans nerede sorusunun cevabı haberimiz içinde yer alıyor.


11 Mayıs'ta ön satışa çıkacak olan Point Bornova AVM Rezidans projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Proje 544 konuttan meydana geliyor.


46 katlı olarak tasarlanan Point Bornova AVM Rezidans projesi İzmir'in en büyük karma projesi olma özelliği taşıyor. Point Bornova AVM Rezidans nerede sorusunun yanıtını haberimiz içinde bulabilirsiniz.


Tasarımını HOK'un yaptığı Point Bornova AVM Rezidans 'ta yer alan konutlar Kasım 2015'te, ticari üniteler ise Mart 2015'te teslim edilecek.


Point Bornova AVM Rezidans nerede?

Kavuklar Point Bornova AVM Rezidans Ege Üniversitesi'ne ve Yeni Garaj'a yakın konumda yükseliyor. Point Bornova projesindeki sosyal alanlar açılır kapanır çatısı sayesinde hem açık hem de kapalı olarak kullanılabiliyor.


Telefon: 0232 435 46 46

Web Adresi: http://www.kavuklar.com.tr

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi



projeye sor



Geri Dön