29 / 04 / 2024

Polat Gayrimenkul'de üst düzey iki atama!

Polat Gayrimenkul'de üst düzey iki atama!

Polat Holding, Polat Gayrimenkul bünyesinde iki üst düzey atama yapıldı. Bu kapsamda, Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı ve Projelerden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine yeni isimler atandı.



Türkiye’de hem de dünyada gayrimenkul yatırımları hız kesmeden sürdüren Polat Holding, Polat Gayrimenkul bünyesinde iki üst düzey atama yapıldı. Polat Gayrimenkul bünyesinde; Projelerden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine Barış Saysel getirilirken Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine ise Yezdan Kanaat atandı. 

Ülkenin lokomotif sektörlerinden gayrimenkul ve enerji alanlarında gerçekleştirdiği yatırımlar ile bulunduğu ülkelerde değer katmak vizyonunu benimseyen Polat Holding; Polat Gayrimenkul bünyesinde 2 üst düzey atama yapıldı.

Sektördeki uzmanlığı ile Türkiye’nin güvenilir ve köklü şirketleri arasında bulunan Polat Gayrimenkul, güçlü kadrosunu her geçen gün biraz daha genişleterek çalışmalarına yeni bir ivme kazandırmayı sürdürüyor.

Polat Gayrimenkul bünyesinde Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine Yezdan Kanaat getirildi. Projelerden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine ise Barış Saysel atandı. 

Polat Gayrimenkul de üst düzey iki atama!

YEZDAN KANAAT KİMDİR?

Polat Gayrimenkul bünyesinde Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi görevine atanan Yezdan Kanaat, lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Mimarlık Fakültesi’nde tamamladı. Yine İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Executive MBA eğitimini tamamlayan Yezdan Kanaat, kariyerine 1998'da inşaat sektöründe başladı. Sektörde 25 senesini tamamlayan Kanaat, kariyeri boyunca Türkiye’nin önde gelen firmalarında, gayrimenkul geliştirme ve proje geliştirme alanlarında üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu.

Polat Gayrimenkul de üst düzey iki atama!

BARIŞ SAYSEL KİMDİR?

Polat Gayrimenkul bünyesinde Projelerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi görevine atanan Barış Saysel, inşaat sektöründe kariyerine 1992'da başlamış olup, sektörde 30 seneyi aşkın deneyime sahiptir. Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde yapan Saysel, kariyeri süresince proje yönetimi ve uluslarası inşaat sözleşmeleri konularında uzmanlaşarak büyük müteahhitlik şirketlerinde yurt içi ve yurt dışı uygulama ve geliştirme için çeşitli üst düzey yönetici pozisyonlarında yer almıştır. 

Polat Gayrimenkul bünyesinde Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine atanan Yezdan Kanaat Kasım 2023 itibarıyla, Projelerden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine atanan Barış Saysel ise Ekim 2023 itibarıyla yeni görevlerine başladı.

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Türkiye ekonomisi 2023'ün 3. çeyreğinde yüzde 5,9 büyüdü! En fazla büyüme inşaatta!


Geri Dön