28 / 04 / 2024

Polatlı'da kentsel dönüşüm tartışıldı!

Polatlı'da kentsel dönüşüm tartışıldı!

Polatlı'da gecekondu ağırlıklı yerleşimin olduğu Yenimahalle'de yapılması planlanan kentsel dönüşüm için istişare toplantısı gerçekleştirildi. Mürsel Yıldızkaya, ''Yenimahalle'nin dönüşümü için burada makulü aramamız ve bulmamız gerekiyor'' dedi.




Polatlı'da gecekondu ağırlıklı yerleşimin olduğu Yenimahalle'de yapılması planlanan kentsel dönüşüm için istişare toplantısı gerçekleştirildi. 



'BUNU BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ' 

Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, 13 Eylül Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, şehri birlikte yönetme ve kararları birlikte alma sözlerini tuttuklarını belirterek, "Sizi mağdur edecek kararları asla uygulamayız. Biz sizin yanınızdayız. Şehrin geleceği, vizyonu Yenimahalle'deki dönüşüme bağlı. Bunu birlikte başaracağız" dedi. Şehrin yeni gelişme alanının Eskişehir-Ankara karayolu kenarındaki Yenimahalle olduğunu belirten Yıldızkaya, "Yenimahalle'nin dönüşümü için burada makulü aramamız ve bulmamız gerekiyor. Yenimahalle'de size rağmen bir şey yapmayacağız. Fakat Polatlı'nın dönüşüme ihtiyacı olduğu da bir gerçektir. Polatlı'nın yeni bir şehir merkezine ihtiyacı var." diye konuştu. 


Haber Vaktim 


Geri Dön