Kent Haberleri

Polis maaş promosyonunda düğüm çözülüyor mu? Polis maaş promosyonu ne kadar? 

Ekim ayı içerisinde EGM polis promosyonu sorununun çözüme kavuşacağı ileri sürüldü. Peki polis maaş promosyonunda son durum ne? İşte polis maaş promosyonu ile ilgili son dakika detayları... Twitter üzerinde önemli kulis bilgileri paylaşan bir hesap, Ekim ayı içerisinde EGM polis promosyonu sorununun çözüme kavuşacağını ileri sürdü

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Vakıfbank arasındaki promosyon çıkmazının Ekim'de çözüleceği gündeme geldi. Twitter üzerinde önemli kulis bilgileri paylaşan bir hesap, Ekim ayı içerisinde EGM polis promosyonu sorununun çözüme kavuşacağını ileri sürdü. İşte polis maaş promosyonu ile ilgili son dakika detayları...

Polis maaş promosyonu 330 bin memuru ilgilendiriyor. Hala net bir adım atılmazken, Twitter'da önemli kulis bilgileri paylaşan bir hesap, Ekim ayı içerisinde EGM polis promosyonu sorununun çözüme kavuşacağını ileri sürdü. 

Vakıfbank ile EGM arasında tıkanma noktasına gelen promosyon görüşmelerindeki son dakika gelişmeleri merakla takip ediliyor. Peki polis maaş promosyonunda son durum ne? İşte polis maaş promosyonu ile ilgili son dakika detayları...

Polis maaş promosyonunda umutlar yeniden yeşerdi. Polislerin istediği en 50 bin TL'lik promosyonun Vakıfbank tarafından onaylanıp onaylanmayacağı merak ediliyor. 

TGRT Haber'den Göktup Efiil'in haberine göre; Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer de YouTube üzerinden polis maaş promosyonuna ilişkin açıklama yaptı. 

POLİS MAAŞ PROMOSYONUNDA GÖZLER EKİME ÇEVRİLDİ

330 bin polisin merakla beklediği maaş promosyonunda sona yaklaşılıyor. Her an bir son dakika haberi ile EGM ve Vakıfbank arasında anlaşma yapılabileceği beklenirken; Twitter;'da kulis bilgileri paylaşan bir hesap çarpıcı bir son dakika açıklaması yaptı. Hesabın yaptığı paylaşıma göre; polis promosyonu sorununun Ekim ayında çözülmesi planlanıyor. 

İlk etapta Vakıfbank EGM'ye promosyon için 18 bin Türk Lirası öneride bulunmuştu, sonrasında bu rakam 30 bin liraya yükselmişti. Ancak bu iki rakam da kabul edilmedi. Polisler maaş promosyonu için minimum 50 bin Türk Lirası talep ediyor. 

Promosyon olaylarının artık kabak tadı vermeye başladığına dikkat çeken Faruk Sezer, polis maaş promosyonu ile ilgili olarak "Biz yeniden görüşmeye oturduk dediğine göre yeni bir açıklama yapmak zorunda. Bu 301 lira diye de açıklanabilir. Ama bir yeni görüşme açıklamak zorunda. Biz yeniden görüşmeye oturduk, eee... Ne yaptın, 1 sene geçti. Promosyon işini bir an önce açıklasınlar artık. Bu iş kabak tadı verdi" açıklamasında bulundu. 

Diğer taraftan memur maaşlarına Ocak ayında gelmesi beklenen zam ile birlikte polis maaşlarının da 2023'te zamlı bir şekilde hesaplara yatırılması bekleniyor. Bu durumda promosyon beklentisini artırıyor. Sosyal medya üzerinde toplanan polisler enflasyon rakamlarını baz alarak tutarların 75 bin Türk Lirası olarak verilmesi gerektiğinin altını çizdi. 

Ziraat Bankası'ndan şaşkına çeviren kampanya! Emeklilere 40 bin TL veriyor! Başvuran hemen alıyor!

Emekli promosyonunda son dakika! Bankalar peş peşe açıkladı! Ziraat, TEB, Yapı Kredi, Akbank, İŞ Bankası...

Emekli 2023 zammı kaç lira olacak? Emekliler hemen bu tabloya bakın! Yeni maaşlar bir bir hesaplandı!