28 / 04 / 2024

Polis maaş promosyonunda son dakika! 18 bin, 30 bin TL değil tam 75 bin TL!

Polis maaş promosyonunda son dakika! 18 bin, 30 bin TL değil tam 75 bin TL!

Polis maaş promosyonu ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer, polis maaş promosyonu rakamını 75 bin TL'ye kadar yükseltti. Peki polis maaş promosyonuna zam yapıldı mı? Polis maaş promosyonu kaç lira oldu?



Polis maaş promosyonu ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Vakıfbank ile imzalanan maaş promosyon protokolünde yüzde 188 yükseliş gerçekleştirilmişti. "EGM polis promosyonu ne kadar oldu, ödemeleri ne zaman yapılacak?" sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. 

Polis maaş promosyonunda son dakika! 18 bin, 30 bin TL değil tam 75 bin TL! 

EGM'den yapılan "Polisimizin maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde Vakıfbank ile imzalanmış ve 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artış sağlanmıştır" açıklamasının ardından, Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer'den de açıklama geldi. 

Peki 2022 polis maaş promosyonu kaç Türk Lirası oldu? Polis maaş promosyonuna zam yapıldı mı? Polis maaş promosyonu kaç lira oldu? İşte polis maaş promosyonu ile ilgili son dakika gelişmeleri...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön