29 / 04 / 2024

Polis maaş promosyonunda yüzde 188'lik zam! 2022 polis maaş promosyonu belli oldu mu? Hemen bu açıklamaya bakın!

Polis maaş promosyonunda yüzde 188'lik zam! 2022 polis maaş promosyonu belli oldu mu? Hemen bu açıklamaya bakın!

Polis maaş promosyonundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki polis maaş promosyonu kaç TL ödenecek? Polis maaş promosyonu 2022 belli oldu mu? İşte 2022 polis maaş promosyonu ile ilgili merak edilen her şey...



Emniyet Genel Müdürlüğü polis maaş promosyonu ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Bu açıklamada "Polisimizin maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde Vakıfbank ile imzalanmış ve 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artış sağlanmıştır" ifadeleri kullanıldı. 

Polis maaş promosyonunda yüzde 188 lik zam! 2022 polis maaş promosyonu belli oldu mu? Hemen bu açıklamaya bakın!

Habertürk'ün aktardığına göre; EGM maaş promoyonu ile ilgili son açıklamasında, "Protokolde ısrarla anlamamazlıktan gelinen bir nokta da promosyon ödemesinde her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artış yapılacak oluşudur. Yani 300 TL sabit bir rakam değildir" ifadeleri kullanılırken, bunun Türk Polis Teşkilatı’nın tarihindeki en yüksek promosyon ödemesi olduğuna dikkat çekti. 

"Promosyon ödemelerindeki memur maaş zammı oranındaki artış, 2023 yılının Ocak ayından itibaren geçerli olacaktır" denilen açıklamada 2022 yılında memur maaşlarında ortaya çıkan yeni durum üzerine, Vakıfbank ile yeniden görüşmelerin yapıldığına ve bu görüşmelerin sürdüğüne dikkat çekildi.

Polis maaş promosyonunda yüzde 188 lik zam! 2022 polis maaş promosyonu belli oldu mu? Hemen bu açıklamaya bakın!

Emniyet-Sen Genel Başkanı Sezer, polis maaş promosyonuna ilişkin açıklamasında, "En az 50 bin lira promosyon ödenmeli ve paranın tamamı peşin olarak ödenmeli" dedi ve yeni bir anlaşma istediklerini, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün hala taleplerini anlamadığını belirtti. Emniyet-Sen Genel Başkanı Sezer taleplerini şu şekilde açıkladı:

1- Bütün il ve ilçelerin sözleşmeleri revize edilerek yenilenmeli,

2- Sözleşme süresi 3 yıl olmalı,

3- En az 50.000 lira promosyon ödenmeli,

4- Paranın tamamı peşin olarak ödenmeli.

Asgari ücrette zam fitili ateşlendi! Asgari ücretliler şimdi her şeyi bırakın, acilen bu son dakika haberine bakın!

3600 ek göstergede deprem! 3600 ek gösterge ile kim, kaç lira maaş alacak? Şimdi bu tabloya bakın!

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Sürpriz! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 9 Eylül 2022 altın fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön