21 / 05 / 2024

Polisan Home Cosmetics konsepti kadınlarla buluştu!

Polisan Home Cosmetics konsepti kadınlarla buluştu!

Polisan’ın yeni konsepti “Home Cosmetics”,  Profilo Alışveriş Merkezi’ndeki Showroom’unda kadınlarla buluştu ve ürünlerin uygulamalarıyla ilgili birbirinden ilginç ve farklı sunumlar yapıldı



Polisan’ın yeni konsepti “Home Cosmetics”,  Profilo Alışveriş Merkezi’ndeki Showroom’unda kadınlarla buluştu. Polisan CEO’su Erol Mizrahi ve üst yönetimin de katıldığı buluşmada, ürünler ve uygulamalarıyla ilgili birbirinden ilginç ve farklı sunumlar yapıldı. Ev kozmetiği kavramına ve değişen tüketici ihtiyaçlarına yepyeni bir bakış açısı sunan Home Cosmetics markası, kendilerine olduğu kadar evlerine de özen gösteren kadınları hedefliyor. Polisan yetkilileri, bu yeni konsepti eklenecek yeni stant ve ürünlerle genişleteceklerini, ev kozmetiğinde açtıkları bu yenilikçi alanda önümüzdeki yıllarda mağazalaşma çalışmalarına da başlayacaklarını belirtiyor.
 
EVİNİN FOTOĞRAFINI GETİREN HERKESE POLİSAN’DAN ÖZEL UYGULAMA!

Boya, duvar kâğıdı, Duvar Motifleri gibi ürünlerin yer aldığı Home Cosmetics konsepti, bunun yanı sıra kadınlara boya ve renk konusunda bilgilendirme ve yönlendirme hizmetini de kapsıyor. Evinin fotoğrafını getiren dekorasyon meraklıları, bilgisayar ortamında özel bir programla dilediği rengin, evine uygulanmış halini görebiliyor ve baskı hizmeti alabiliyor. Böylece, bu teknik hizmet sayesinde tüketicinin hayalindeki renklerin, yaşadığı mekanla uyumluluğunu online olarak görebilmesi ve önceden karar vermesi sağlanıyor.  Ayrıca renk uyumu konusunda fikir almak isteyenler, seçtiği boya ve Home Cosmetics ürünü ile ilgili uygulama için uzmanlardan randevu alabiliyor ve istediği rengi elde edebiliyor.
 
KUMAŞ KIVAMINDA ÖZEL BOYALARLA  DEKORATİF BOYADA DEVRİM !!

Evinde farklı ve özel bir atmosfer yaratmak isteyenler için Home Cosmetics’de zengin seçenekler bulunuyor. Decoart efekt serisinde yer alan; Keten, Sim, Sedef, Süet ve Antik temalı boyalarla evlerde daha etkileyici dokunuşlar elde edilebiliyor, kolayca uygulanabilen duvar motifleri ile sıra dışı, yaratıcı alanlar yaratılabiliyor. Home Cosmetics konseptinde, parıltılı boyaların yanı sıra, dünyada da trend olan boyanabilir duvar kağıdı alternatifleri de mevcut ve bu çekici seçeneklerle duvarlara derinlik katılabiliyor.


Geri Dön