27 / 04 / 2024

Premier Home Special Edition koleksiyonu ile sektöre yön veriyor!

Premier Home Special Edition koleksiyonu ile sektöre yön veriyor!

Medeniyetin kaynağı Akdeniz kültürüyle zengin Türk kültürünün kaynaşmasından doğan Premier Home, ürünleri ile her zevke ve mekana hitap ediyor. Premier Home Special Edition koleksiyonu ile sektöre yön veriyor.



Renkli, canlı, çok yönlü, keyifli ve yaşamın her anına özen gösteren Premier Home, çok amaçlı kullanılabilen Special Edition koleksiyonu ile ev ve otellerin tercihi oluyor.

Ev tekstili sektöründe geniş ürün yelpazesi, iç ve dış piyasadaki tüm metrelik ürün gruplarının kalitesi ile adından söz ettiren Premier Home, yeni tasarladığı Special Edition koleksiyonunu tüketicinin beğenisine sunuyor. Ev ve oteller için kombin olarak kullanılabilecek perde, yatak örtüsü, döşemelik, yastıklık kumaşlardan oluşan yeni Premier Home Special Edition koleksiyonu, düşük metrajlı olarak da üretilerek, özel projelere yön veriyor. 

Special Edition serisi, özellikle kontrat ve otel projeleri için uygunluk sağlıyor. Ağırlıklı olarak yüzde 100 pes ürünlerin kullanıldığı özel kumaşlardan oluşurken; tüllerde 300, fonluk tarzı ürünlerde 280 ve döşemeliklerde 140 santimetre olarak üretilerek dekorasyon projelerinde esneklik sağlıyor.

Trend yaratan ürünleri ve kaliteli çizgisiyle yurt içi ve yurt dışında büyük beğeni toplayan Premier Home, aynı anda çok işlevli olarak kullanılabilen kumaşlarıyla önemli koleksiyonlara imza atıyor. Geniş renk ve desen yelpazesiyle doğanın büyülü dokusunu evlere taşıyan marka, perde, nevresim, yatak örtüsü, masa örtüsü ve diğer ev tekstil ürünlerinin sergilendiği 1000'i aşkın satış noktasında tüketiciye ulaşıyor.



Geri Dön