28 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis Kağıthane ödeme planı!

Premier Kampüs Ofis Kağıthane ödeme planı!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Premier Kampüs Ofis Kağıthane ödeme planı haberimizin devamında yer alıyor. 150 milyon yatırım bedeli ile inşa edilen Premier Kampüs Ofis projesinde teslimler 2015 Aralık'da yapılacak...



İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen  Premier Kampüs Ofis  projesi  Fer Yapı  imzası taşıyor. Premier Kampüs Ofis Kağıthane ödeme planı bilgisinden önce projeden bahsedelim.


20 bin metrekare arsa alanına sahip olan Premier Kampüs Ofis projesinde bulunan küçük ofisler 40 metrekare ile 300 metrekare arasında, orta boy ofisler 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında ve büyük ofisler ise 10 bin metrekareye kadar yükseliyor.


Premier Kampüs Ofis Kağıthane ödeme planı bilgisinden önce projenin donatılarından bahsedelim. 150 milyon yatırım bedeline sahip olan Premier Kampüs Ofis Kağıthane Konutlarında sağlık merkezi, hobi odaları, SPA, kapalı otopark, parti odası ve toplantı odaları gibi imkanlar mevcut.


Premier Kampüs Ofis Kağıthane ödeme planı!

Premier Kampüs Ofis Kağıthane ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılının Aralık ayı cevabı veriliyor. Premier Kampüs Ofis ödeme planı bilgisi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Fer Yapı Premier Kampüs Ofis nerede?

Premier Kampüs Ofis Kağıthane adres:Gürsel Mahallesi İmrahor Caddesi Tümleç Sokak 34400 Kâğıthane/İstanbul


 Premier Kampüs Ofis Kağıthane ödeme planı!


Premier Kampüs Ofis iletişim:

Telefon: (0212) 222 47 47

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön