28 / 04 / 2024

Prens Harry ve Meghan Markle kirasını zor ödüyor!

Prens Harry ve Meghan Markle kirasını zor ödüyor!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markl yeni hayatlarına Kanada'da devam ediyor. Çiftin kirasını zor ödediği iddia ediliyor.



Prens Harry ve Meghan Markle, aileden ayrılsalar da Prens Charles'a ait fondan gelen paradan yararlanmayı sürdürmesine karar verilmişti.  Ancak İngiliz basınındaki iddialara göre çiftin Kanada'da yaşadığı lüks malikanenin giderleri  bile yıllık 2 milyon sterlinin üzerindeki bu parayla tam olarak kapanmıyor.

Prens ve Markle'ın aileden ayrılmalarına rağmen alıştıkları lüks hayatına devam etmesinin bunda etkili olduğu söyleniyor.  Çiftin yaşadığı evin aylık giderinin 20 bin sterlinin üzerinde olduğu kaydediliyor.

 Prens Harry ve Meghan Markle kirasını zor ödüyor!

Prens Harry ve Meghan Markle şu anda tam olarak hayal ettikleri gibi finansal açıdan başına buyruk, bağımsız bir hayata devam edemiyorlar. Henüz her ikisinin de hayatlarını kazanmak için nasıl bir iş yapacakları belli değil. Çiftin birkaç yıl önce Sussex markasını tescil ettirdiği ve bu şekilde ticarete atılacağı iddia ediliyor.

İddia edilen bir başka konu da Meghan Markel'ın oyunculuk yapmasa bile sinema sektöründe kamera arkasında görev alacağı hakkında. Konuk oldukları The Lion King filminin Londra galasında Pren Harry'nin ünlü bir yapımcıyla konuşarak karısına iş istediği iddiaları basına yansımıştı. Bu haberlere göre Prens Harry, eşinin seslendirme konusunda yetenekli olduğunu söylemişti. Son iddialar da Markle'ın Walt Disney ile animasyon film seslendirme konusunda bir anlaşma imzaladığı yolunda. Ancak bu konuda herhangi bir açıklamalar yaptı.

Prens Harry ve Meghan Markle, çalışan kraliyet ailesi üyesiyken İngiliz vergi mükelleflerince finanse edilen Kraliyet Hazinesi'nden pay alıyordu. Çünkü o süreçte kendilerinin çalışıp para kazanması yasaktı. Fakat artık aileden ayrıldıkları için Prens Harry bu fondan faydalanamıyor.

Prens Charles ise kişisel fonundan oğlu, gelini ve torununu finanse edeceğini açıkladı. Çift, Charles'ın fonundan yıllık 2. 3 milyon Sterlin para alıyor. Bununla birlikte Prens Harry, yabana atılmayacak bir servete sahip. Prens'in toplam 34 milyon sterlinlik bir kişisel serveti bulunuyor. Bunun büyük bir bölümü annesi Prenses Diana'nın mülklerinden geliyor. Kraliçe 2 Elizabeth'in annesi Ana Kraliçe'den kalan 7 milyon pound değerindeki mirası da yabana atmıyor. Bu arada Prens, 10 yıl boyunca orduya hizmet ettiği için 450 bin pound değerinde bir maaşa sahip.

 Prens Harry ve Meghan Markle kirasını zor ödüyor!

Bu arada Prens Harry ile Meghan Markle'ın evde bulunan yardımcısı dün adanın marketinde alışveriş yaparken görüntülendi. Çift, markete kendileri gitmedi ve onun yerine yardımcılarını gönderdi. Çiftin yardımcısı görüntülenmekten rahatsız oldu.

Meghan Markle, eşi Prens Harry daha Lonra'da ailesiyle görüşmelerine devam ederken minik oğlu Archi ve iki köpeğiyle çıktığı yürüyüşte görüntülendi. Biri Kanadalı diğeri İngiliz iki polisin eşlik ettiği Markle, yine dünya basınının manşetlerine çıktı. İşte bu pozların basına yansımasının arından sonra da ortalık karıştı. Markle ve Harry bu tür gizli çekimleri önlemek için bir açıklamada bulundu. Markle ve Prens Harry'nin avukatlarının yaptığı uyarıda bu tür fotoğrafları çekip yayınlayanların tacizle suçlanacağı beliritliyor.

Burası Prens Harry ve Meghan Markle'ın Nole ve yeni yıl tatilini geçirdikleri, kısa Londra ziyareti sonrasında yeniden dönerek yaşadıkları malikane. 14 milyon dolarlık malikanenin sahibinin bir Rus milyarder olduğu iddia edildi.

Burası da çiftin yaşadığı bölge. Önceden sakin olan alanda Prens Harry ve Meghan Markle'ın taşınmasından sonra paparazzilerin akınına uğradı.


 


Geri Dön