27 / 04 / 2024

Prens Sultan Bin Muhammed Palmiye Adası'nı Çengelköy sırtlarına taşıyacak!

Prens Sultan Bin Muhammed Palmiye Adası'nı Çengelköy sırtlarına taşıyacak!

Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Sultan Bin Muhammed Al Saud, 18 milyon dolara satın aldığı 3 konağın havuzunu birleştirerek Dubai'nin ünlü Palmiye Adası'nı Çengelköy sırtlarına taşımaya hazırlanıyor.



Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Sultan Bin Muhammed Al Saud, 18 milyon dolara satın aldığı 3 konağın havuzunu birleştirerek Dubai'nin ünlü Palmiye Adası'nı Çengelköy sırtlarına taşımaya hazırlanıyor. Çengelköy'de bulunan Sultan Makamı projesindeki 9 konaktan 3'ünü geçtiğimiz günlerde satın alan Kral Abdullah'ın yeğeni Prens'in Muhammed Al Saud, konakların dekorasyonu için çılgın fikirler üretiyor. 


18 milyon dolara satın aldığı konaklara 10 milyon dolar harcayan prens, kendi mülkiyetinde olan 3 havuzu birleştirilerek üzerine Dubai'nin ünlü Palmiye Adası'nın inşa edilmesi için talimat verdi. Yapımı hızla sürdürülen tüm dekorasyon faaliyetlerinin eylül ayına kadar tamamlanması bekleniyor. 


67 bin metrekare büyüklüğünde arazi üzerine Peker Grup tarafından inşa edilen projede 6 oda, 2 salon, 2 mutfak, 6 banyo var. 2 bin metrekare içerisinde bulunan 3 konağın her birinin kendine özel yüzme havuzu bulunuyor. Kişiye özel VIP hizmetiyle Prens ve ailesi housekeepingten çocuk bakımına, market alışverişinden evcil hayvan bakımına ve hatta özel bahçıvan hizmetine kadar geniş servislerden faydalanacak. Prens ve ailesi, deniz, kara ve hava ulaşım yollarıyla zamandan tasarruf sağlayabilecek. 4 adet Mercedes VIP araçlarla tüm havaalanlarına ve merkezi noktalara kolaylıkla ulaşılabilecekler. İki adet Sultan Makamı teknesiyle eğlence mekanlarına da denizden geçebilecekler


Sabah 


Geri Dön