Konut

Prestige Konakları!

Prestige Konakları, İstanbul Boğazı'na nazır 'Prestige'li proje Üsküdar İskelesi'ne ve Üsküdar Meydanı'na yüz metre, Fethi Paşa Korusu'na ve Kuzguncuk Sahili'ne yürüme mesafesinde konumlanıyor...


İstanbul Boğazı'na nazır 'Prestige'li proje Üsküdar İskelesi'ne ve Üsküdar Meydanı'na yüz metre, Fethi Paşa Korusu'na ve Kuzguncuk Sahili'ne yürüme mesafesinde bulunan Prestige Konakları, dört blokta toplanan yirmi lüks daireden oluşuyor. Her biri özel tasarlanmış dairelerde İstanbul Boğazı pencerenizin önünde MANZARA SALONUN İÇİNDE Çatı ve zemin katlar ile düşeyde, komşu daire ile yatayda genişleme olanağı sunulmuş. Cam cephe ve şeffaf korkuluklar ile Boğaz salonun içinde. Üsküdar, İstanbul'un tarihi ve sosyo-kültürel dokusuna imza atan bölgelerinden biri. 


Boğaz'ın hâkim tepesi ve Tarihi Yarımada'nm kıymetli bölgesi Sultantepe'de yer alan Prestige Konakları, konum olarak Üsküdar Salacak semtinden Çengelköy'e kadar Boğaz hattının muhteşem manzarasına sahip, iskânı alınmış, kat mülkiyet tapulu lüks konut projesi. 


Salonunuzun önünde, Topkapı Sarayı, Ayasofya, Tarihi Yarımada, Dolmabahçe, Kız Kulesi, Galata Kulesi, Çırağan Sarayı, Eminönü, Birinci ve İkinci Boğaz Köprüsü uzanıyor. Prestige Group için, firmanın imzası olma özelliğini taşıyan yirmi lüks daire, antresine serilecek ipek halısı dahil tamamlanıp satışa çıkarılmış. 


Swaroski taşlı dış kapısından tutun, 50 metrekareye varan mutfaklardaki özel üretim ankastre ürünlere kotundan girilen kapalı otoparklarda her daire için 3-4 araçlık yer ve 10 metrekarelik depo alanı ayrılmış. Otopark kotunun üstündeki platform 4 blokun bahçe kotu olarak işlev görüyor.  Ana giriş kapısında karşılama, sosyal birimlere geçiş ve kapalı otoparklarla bağlantı kurulmuş. Genel mekânlar ve dairelerin tamamında zeminde kullanılan mermer kaplamalarda özel desenler çalışılmış. Bu kaplamaların izdüşümü Bristol asma tavanlarda da aynı efektli grafikler kullanılmış. Göz alabildiğine mermer, pirinç, kristaller ile bezenen ağır ve ağdalı dekorasyonun her bir elemanı ithal ve alanında en lüks segmentte yer alan markalardan seçilmiş. Eşsiz boğaz manzarasına full ekran Vista verebilmek için sürgülü camlardaki kayıtlar minimum ve cepheler tamamen şeffaf tutulmuş. 


Toplam 20 daire bulunuyor. Projede, her biri Boğaz'a nazır, birbirinden bağımsız ve yan yana dizilmiş, tam otomasyonlu 4 blokta; 8 çatı dubleks, 8 bahçe dubleks ve 4 normal katın yer aldığı, farklı dekore edilen toplam 20 daire bulunuyor. Yol Projede giriş, otel lobisi konseptinde döşenmiş. Misafirler için tuvalet, mescit yanı sıra ev sahiplerinin randevulu kullanabilecekleri kapalı havuz, buhar odası, sauna, özel dinlenme alanları bulunuyor. 


Esin Tümer/ Habertürk