02 / 05 / 2024

Prestij Park'ta 1400'ün üzerinde konut satıldı!

Prestij Park'ta 1400'ün üzerinde konut satıldı!

Hedef kitlesini ve satış politikasını doğru konumlandıran Bakyapı, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Prestij Park'ta çok kısa bir sürede 1400'ün üzerinde daire satışına ulaştı çalışması devam ediyor...




Esenyurt, imar sorunları nedeni ile yaşadığı sıkıntıları aşmış, doğru projelerde hızlı daire satışlarını yakalamış durumda. Hedef kitlesini ve satış politikasını doğru konumlandıran Bakyapı, Prestij Park'ta çok kısa bir sürede 1400'ün üzerinde daire satışına ulaştı çalışması devam ediyor. Netleşen prototip üretim, çizimlere aktarılıp inşaat sürecine ondan sonra geçiliyor.


İstanbul ve  Ankara   genelinde yüz üzerinde proje incelemiş ve hepsini lokasyonu ile değerlendirmeye çalışan şu soru  ile çok karşılaşıyorum: En iyi proje hangisi? Bu sorunun tek bir yanıtı yok. Kimisi mimari çizgi olarak, kimi teknik detaylar açısından, kimi lokasyon, kimi de sadece firma gerçekleri nedeni ile olabilir. Bu çerçeveden balİstanbul Prestij Park doğru îokasyonda, doğru hedef kitleye kaliteyi taşıma yaklaşımları ile problemi doğru tanımlayıp cevap üreten bir proje olarak dikkat çekiyor. Bursa projeleri ile tanıdığımız Bakyapı, projelerindeki hızlı süreç yönetimi ve uygun fiyata, ARGE merkezi sayesinde ulaşmış. ARGE merkezlerinde, sahada inşaata geçmeden önce "bir prototip daire" tüm detayları ile inşa ediliyor. Problemli detaylar tespit edilip, istenilen sonuç alınıncaya kadar "bire bir1' model DÜŞÜK MALİYET Kısaca inşaat sürecinde sürpriz problemler çok önceden ortadan kaldırıldığı gibi maliyetleri oluşturan tüm kalemlerin az fire ve doğru metraj ile alımı söz konusu olabiliyor. Bu da daire satışlarındaki maliyetleri doğrudan etkiliyor. Bakyapı, çok kısa bir sürede hızlı satış grafiği ile dikkat çeken İstanbul'daki ilk projesinde, minimum mekân kaybı, maksimum kalite ve işçiliği Önemsiyor. 


Esin Tümer/ Habertürk Gazetesi


Geri Dön