27 / 04 / 2024

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.



BakYapı 2024 yılında hayata geçireceği projeler ve yaşamın başlayacağı projeler hakkında bilgi verdi. 

Prestij Yeni Hayat projesinde yaşama az kaldığını açıklayan BakYapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör projeye ilişkin bilgi verdi.

Projenin Bursa Osmangazi ilçesi Demirtaş mahallesinde yer aldığını söyleyen Bakgör, projenin 54.000 metrekarelik arsa üzerine, toplam 24 adet bloktan oluştuğunu ve projede 3+1 ve 2+1 toplamda 1519 adet konut ve 62 adet ticari alan yer aldığını söyledi.

Yine Demirtaş mahallesinde inşa ettikleri Prestij Panora projesinde de yaşam başlamak üzere olduğunu söyleyen Bakgör, "Tamamı 3+1 olup 7 blok 504 daireden oluşmaktadır. Proje tünel kalıp sistemi ve fore kazık uygulamasıyla inşa edildi. Zemin artı 12 katlı. Ayrıca projede 34 adet ticari alan da yer alıyor" dedi. 

Balıkesir Prestij Seyirtepe projesinde de satışın devam ettiğini belirten Bakgör, "Karesi ilçesinin en değerli ve güvenli kaya zemin avantajını kullanarak inşa edilen projenin tamamı 336 adet 3+1 ve 7 bloktan oluşmakta. Kusursuz işçiliği, zengin donatıları ve standartlarıyla örnek konut projesi olarak Balıkesir’e değer katacak…” diye ifade etti.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BAKYAPI 2024’DE TİCARİ PROJELERİYLE DE ADINDAN SÖZ ETTİRECEK

“MOBYLAND BURSA’NIN EN BÜYÜK MOBİLYA AVM’Sİ OLACAK”

Shangri-La Bosphorus Otel’de düzenlenen basın toplantısında Bakyapı’nın 2024 yılında hayata geçireceği dev ticari projeleri de açıklayan Veysel Bakgör, “Ticari projelerimiz Bursa ilimize yeni bir canlılık kazandıracak” dedi.

Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan MOBYLAND projesinin Bursa Nilüfer ilçesinde yer aldığını söyleyen Bakgör, "Bursa’nın ticari hayatına önemli bir canlılık kazandıracak olan MOBYLAND’ın inşaat alanı 175.000 metrekareden oluşuyor. Projede toplam 228 adet mobilya mağazası yer alacak." diye belirtti. Bakgör MOBYLAND’in proje lansman ve satışını 2024’te yapacağını söyledi.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

“YENİ VİŞNE TİCARET VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ” GELİYOR

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Mobyland mobilya alışveriş merkezinin yan sıra yeni bir ticaret ve alışveriş merkezinin daha müjdesini verdi:

“Bursa Yıldırım ilçesinde yapımına başlanan projemiz Yeni Vişne Ticaret Ve Alışveriş Merkezi ise, 110.048 metrekare inşaat alanına sahip. Toplamda 41.000 metrekare alanda 301 adet ticari alanımız mevcut. Aynı zamanda projede Yıldırım ilçesinin en büyük 180 odalı uluslararası otel zincirlerinden biri de yer alacak. Yapıda restoranların bulunduğu food court katımız ve açık kullanıma uygun teraslarımız bulunuyor. Yeni Vişne Ticaret ve Alışveriş Merkezi projemizin lansman ve satışını da yine 2024’te gerçekleştireceğiz.”

BAKYAPI SAMANLI LOJİSTİK MERKEZİ DE HİZMETE GİRECEK

Mobyland ve Yeni Ticaret ve Alışveriş Merkezleri’nin yanı sıra lojistik alanında da yatırımlarını sürdürdüklerini açıklayan BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, “Samanlı Lojistik Merkezimiz Yıldırım ilçesinin en büyük lojistik merkezi ve tamamlanmak üzere. 165.000 metrekare arazisi ve 110.000 metrekare kapalı alanıyla Samanlı lojistik merkezi projesi, çok avantajlı lokasyonu ve çevre dostu profesyonel yaklaşımıyla lojistik operasyonların merkezinde örnek gösterilecek bir proje ” dedi.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Kredi çekeceklere son dakika uyarısı: Bunları sakın gözden kaçırmayın! Bankadan kredi alırken dikkat! 

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık ev ve arsa hissesi!


Geri Dön