01 / 05 / 2024

Yeni Renault Kangoo Van lansmana özel 915 bin TL'den başlıyor! Bugünden itibaren satışta! Fırsatı kaçırmayın!

Yeni Renault Kangoo Van lansmana özel 915 bin TL'den başlıyor! Bugünden itibaren satışta! Fırsatı kaçırmayın!

Yeni Renault Kangoo, Türkiye'deki ilk temsilcileri olan Yeni Kangoo E-Tech yüzde 100 Elektrikli ve Yeni Kangoo Van ile satışa sunuluyor. Yeni Renault Kangoo Van lansmana özel 915 bin TL'den başlıyor.



En çok tercih edilen otomobil markalarından olan Renault, Yeni Kangoo E-Tech yüzde 100 Elektrikli ve Yeni Kangoo Van ile satışa sunuluyor. Bugünden itibaren satışı başlayan Yeni Renault Kangoo'nun fiyatı lansmana özel 915 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta.

YENİ KANGOO E-TECH ÖZELLİKLERİ

Kendi sınıfında özel bir tasarıma sahip olan Renault Kangoo, E-Tech versiyonu ile elektrikli hale geliyor. Sahip olduğu 90 kW (120 hp) elektromotor ve 45 kWh batarya, Yeni Renault Kangoo E-Tech yüzde 100 Elektrikli’ye 285 km menzil (WLTP) sağlıyor.

Yeni Renault Kangoo Van, 115 beygirlik 1.5 Blue dCi motoru, sahip olduğu geniş saklama alanı ve yenilenmiş versiyonuyla profesyonel bir deneyim sunuyor.

Alet kullanmadan ayarlanan yenilikçi tavan barları sayesinde kullanıcı hiçbir zaman yer sıkıntısı yaşamıyor ve neredeyse her şeyi taşıyabiliyor. Önden bakıldığında yatay motor kaputu, çarpıcı dikey ön cephesi ve logonun arkasında şarj çıkışını barındıran ızgarası dikkat çekiyor. 

Yeni Renault Kangoo E-Tech yüzde 100 Elektrikli’nin 8 adet bağımsız ve kolayca onarılabilen modülden oluşan son teknoloji lityum iyon bataryası, 45 kWh kullanılabilir kapasiteye sahip. WLTP standartlarında 285 km'ye kadar ulaşan menziliyle kullanım maliyetlerini oldukça düşürüyor. Kangoo E-Tech yüzde 100 Elektrikli 3 yıl veya 100 bin km araç garantisine ek olarak 8 yıl veya 160.000 km batarya garantisine de sahip.

Yeni Renault Kangoo Van lansmana özel 915 bin TL den başlıyor! Bugünden itibaren satışta! Fırsatı kaçırmayın!

YENİ KANGOO VAN'IN ÖNE ÇIKAN 5 ÖZELLİĞİ!

  • Yükleme kolaylığı: Renault’nun “Ferah Yükleme Paketi” ile merkezi sütunun kaldırılması sayesinde Yeni Kangoo Van, 1.446 mm ile pazardaki en geniş sağ taraf erişimini sağlıyor. 
  • 4,9 m³'e varan yükleme kapasitesiyle sınıfının en iyi değerini sunuyor.
  • Güçlü omuz çizgisine sahip yeni atletik dış tasarımı onu şık bir görünüme kavuşturuyor.
  • Modern iç mekânı, 60 litrelik kullanışlı ve kolayca erişilebilen saklama alanlarıyla birlikte iki veya üç ön koltuk seçeneğiyle sunuluyor.
  • Aktif acil fren destek sistemi, kör nokta uyarı sistemi ve geri görüş kameralı dikiz aynasını da içeren birçok sürüş destek sistemi, sürüş güvenliğini en yüksek seviyeye çıkarıyor.

YENİ KANGOO VAN FİYATI 915 BİN LİRADAN BAŞLIYOR!

Yeni Renault Kangoo Van, L2 Equilibre versiyonuyla lansmana özel 915 bin TL’den başlayan fiyatı ve 200 bin TL, 12 Ay, yüzde 2,99 faizli kredi kampanyasıyla; Yeni Renault Kangoo E-Tech yüzde 100 Elektrikli Iconic ise lansmana özel 1 milyon 675 bin TL’den başlayan fiyatıyla 18 Nisan’dan itibaren Türkiye’de satışa sunuluyor. 

Elektrikli Renault Kangoo geliyor: İşte fiyatı

Renault Kangoo Express fiyatları kaç lira? Ticari araçların gözdesi! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

 


 


 


Geri Dön