30 / 04 / 2024

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o ili işaret etti: Bir depreme gebedir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o ili işaret etti: Bir depreme gebedir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bugün saat 06.09'da Hakkari- Kayalık Çukurca'da olan 4.3 şiddetindeki depremle ilgili değerlendirme yaparak '' Gelecekte M7 dolayında bir depreme gebedir.'' dedi. 



Bugün 06.09'da Hakkari- Kayalık Çukurca'da 4.3 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden hissedildi. Depremin ardından Hakkari Valisi Ali Çelik, sosyal medya hesabından depreme ilişkin  "4.3 büyüklüğündeki depremin ardından şu ana dek herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.'' dedi. Depremin ardından bir paylaşım da Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan geldi. Ercan bölgeyi işaret ederek ''06.09'da Hakkari- Kayalık Çukurca'da ola M4,1 lik küçük deprem ortamın gerilmekte olduğunu gösteriyor. Bölge gelecekte M7 dolayında bir depreme gebedir. Zamanı bilmiyorum.''dedi. İşte o paylaşım...

HAKKARİ YÜKSEKOVA'DA SON DAKİKA DEPREM!

Bugün Yüksekova günde depremle uyandı. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde,  4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerde de hissedilen deprem, kısa süre paniğe neden oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin paylaştığına göre saat 06.09'da gerçekleşen depremin derinliği 7 kilometre olarak tespit edildi.

Son dakika deprem! Hakkari'de 4.3 şiddetinde deprem oldu!

Peş peşe yaşanan depremler kentsel dönüşümün hayati önemini gözler önüne serdi!

Geri Dön