28 / 04 / 2024

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni uyarı! İstanbul'da bu 13 mahallede oturanlar aman dikkat!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni uyarı! İstanbul'da bu 13 mahallede oturanlar aman dikkat!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili bir paylaşım yaparak 13 mahalleyi saydı. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...



Beklenen büyük İstanbul depremi gündemden düşmezken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan İstanbul'da yaşayanlar için çok önemli bir uyarı geldi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/ovgunaercan üzerinden yaptığı paylaşımda, İstanbul'un en riskli yer kayma alanlarının hangi mahallelerde olduğunu AÇIKLADI.

Prof. Dr. Ercan'ın paylaşımına göre bu mahalleler arasında Beylikdüzü (Yakuplu, Angurya Çiftliği, Fener, Dalyan, Pınarkent), Büyükçekmece (Deve Bağırtan, Tüyap altı), Esenyurt (Haramidere, Turan), ve Küçükçekmece (Kanarya, Cennet) 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın paylaşımı şu şekilde:

İstanbul'un en önemli yérkayma alanları; BEYLIKDÜZÜ (Yakuplu, Angurya Çiftliği, Fener, Dalyan, Pınarkent), BÜYÜKÇEKMECE ( Deve Bağırtan, Tüyap altı), ESENYURT (Haramidere, Turan), KÜÇÜKÇEKMECE (Kanarya, Cennet).Tümüde bilimi yok sayarak vahşice yapılaştı. Depremde kim kimi kurtarır?

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? 

 


Kredili konut satışı 76 ilde geriledi!

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiriyor! Kira gelir beyannameleri için başvuru süreleri uzatıldı!

İş Bankası'ndan son 4 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanların hesabına tam 7 bin 500 lira yatırılacak!


Geri Dön