29 / 04 / 2024

Profilo AVM resmen İş GYO'nun oldu! 

Profilo AVM resmen İş GYO'nun oldu! 

T. İş Bankası A.Ş. mülkiyetindeki Profilo Alışveriş Merkezi'nin yanındaki taşınmaz ile birlikte satın alınmasına ilişkin tapu işlemleri tamamlandı. Profilo AVM resmen İş GYO'nun oldu! İşte ayrıntılar...



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, geçtiğimiz Kasım ayında yaptığı açıklamada; Yönetim Kurulu kararı ile İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 2410 ada, 246 parselde yer alan 15 bin 963 metrekare alanlı Profilo Alışveriş Merkezi ile 9221 ada, 1 parseldeki 2 bin 686 metrekarelik gayrimenkulün 989 milyon TL bedel ile satın alınmasına karar verildiğini duyurmuştu. 

İş GYO konu ile ilgili bir son dakika açıklaması yayınladı. Bu kapsamda, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesi'nde yer alan ve T. İş Bankası A.Ş. mülkiyetindeki Profilo Alışveriş Merkezi'nin, yanındaki taşınmaz ile beraber satın alınmasına ilişkin tapu işlemlerinin tamamlandığı belirtildi. 

Böylece Profilo AVM ile yanındaki taşınmazın mülkiyetinin İş GYO'ya geçtiği açıklandı. 

Profilo AVM resmen İş GYO nun oldu! 

Profilo AVM, 2 adet kademeli (A ve B) bodrum kat + zemin kat + 1 adet kademeli normal kat (A ve B) + 1 adet normal kat olacak şekilde 8 kattan oluşuyor. AVM'de toplamda 56 adet dükkan, 1 adet cafe, 1 adet tiyatro, 1 adet eğlence ve 1 adet sinema yer alıyor.

Toplam kiralanabilir alan büyüklüğü 41 bin 280 metrekare şeklinde belirlenen Profilo AVM ile yanındaki taşınmazın geçtiğimiz ay itibarıyla, KDV hariç pazar değeri 993 milyon 800 bin Türk Lirası, KDV dahil pazar değeri ise 1 milyar 172 milyon 684 bin Türk Lirası şeklinde açıklandı. 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi'nde bulunan, T. İş Bankası A.Ş. mülkiyetindeki Profilo Alışveriş Merkezi'nin, yanındaki taşınmaz ile birlikte satın alınmasına ilişkin tapu işlemleri tamamlanmış ve taşınmazların mülkiyeti Şirketimize geçmiştir.

İş GYO, Profilo AVM'yi 989 milyon TL'ye satın alıyor!  

Akbatı AVM'nin değeri dudak uçuklattı! İşte dev AVM'nin 2022 piyasa değeri!

Akasya AVM'nin değeri belli oldu! 2022 değeri ne kadar? 


Geri Dön