02 / 05 / 2024

Profilo'nun Türkiye Enerjisini Topluyor projesi Antalyalılarla buluştu!

Profilo'nun Türkiye Enerjisini Topluyor projesi Antalyalılarla buluştu!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin, ev hanımlarını enerji tasarrufu konusunda bilinçlendirmeyi amaçladığı Türkiye Enerjisini Topluyor projesi 30 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında Antalya’da devam etti...





Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin, ev hanımlarını enerji tasarrufu konusunda bilinçlendirmeyi amaçladığı Türkiye Enerjisini Topluyor projesi 30 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında Antalya’da devam etti. Ev ziyaretlerinin yanı sıra  kısa adı ASMEK olan Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kurs Merkezinde doğal kaynakların doğru kullanımı konusunda ev hanımlarına yönelik eğitimler düzenlendi.  


Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin 2010 yılından bu yana devam eden Türkiye Enerjisini Topluyor projesinin durağı bu kez Antalya’ydı. Proje kapsamında 30 Mayıs – 3 Haziran 2013 tarihleri arasında ev ziyaretleri gerçekleştirilerek, doğal kaynakların doğru kullanımı konusunda ev hanımlarına yönelik eğitimler düzenlendi.

Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kurs Merkezi (ASMEK)’de 3 Haziran Pazartesi günü yapılan eğitime ev sahipliği yaptı. 

Türkiye Enerjisini Topluyor projesi kapsamında ASMEK’de düzenlenen eğitime katılan  ve gazetecilerle bir araya gelen Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu proje ile ilgili olarak bilgi verdi. Projenin 3. Yılında da aynı heyecanla devam ettiğini belirten Bayraklı Tavukçuoğlu, Antalya’da ev hanımları ile buluşmaktan duydukları mutluluğu ifade ederek: “Bu projede çıkış noktamız, tüketicilerin satın alma aşamasında aslında son derece bilinçli hareket ettikleri ama satın aldıkları cihazı kullanırken verimli kullanamadıkları yönündeki bilgimizdi. Müşteriler ya kullanma kılavuzunu okumuyorlar, ya da farklı nedenlerle enerji verimliliğini sağlayan özelliklerden faydalanmıyorlar veya enerji tasarrufu sağlayacak detayları göz ardı ediyorlar. Biz, elektrikli ürünler üreten bir firma olarak, bu konuda bilinçlendirme çalışmaları yapmamızın sosyal sorumluluğumuz olduğu düşüncesiyle, TET projesini başlattık ve 3 yıldır büyük bir özveriyle sürdürüyoruz” dedi. 



Doğal kaynakların doğru ve verimli  kullanımına, aile ve dolayısıyla da ülke bütçesine katkıda bulunmayı amaçlayan proje kapsamında  iki yılda 70 ili dolaşarak 12 bin ev kadınına ulaştıklarını belirten Bayraklı Tavukçuoğlu, 2013 yılında 30 ilde 5 bini aşkın kadına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. 



Geri Dön