05 / 05 / 2024

Atakent 3, konutlarını iki ay sonra teslim edecek!

 Atakent 3, konutlarını iki ay sonra teslim edecek!

Avrupa Konutları Atakent 3 erken teslim geleneğini bu projede de bozmadan, 2 bin 300 konutu planlanan tarihten 6 ay önce temmuz ayında teslim etmeye hazırlanıyor



İnşaat sektörünün iddialı oyuncularından Avrupa Konutları, Atakent serisinin üçüncüsünü de hayata geçirerek teslimlere hazırlanıyor. Proje, bir Avrupa Konutları klasiği olarak teslimat için belirlenen tarihten 6 ay önce Temmuz 2012’de sahiplerine teslim edilecek. 2 bin 300 ailenin yaşamına başlayacağı Atakent 3’te, satış sonrası hizmetlere de oldukça önem veriliyor. Konut sahiplerine 18 ay boyunca elektrik tesisatından boyaya kadar her türlü konuda destek verecek olan projenin aidatları da metrekare başına yaklaşık 1 TL olarak belirlendi.


1 + l’den 4+l’e kadar konut tiplerinin bulunduğu projenin yüzde 80’i satıldı.


Atakent 3’te fiyatlar 263 bin TL’den başlıyor, 709 bin TL’ye kadar çıkıyor. Farklı ödeme seçeneklerinin de bulunduğu projeden ev almak isteyenler yüzde 30 peşinat vererek, geri kalan kısmı 31 Ekim 2012’de başlayacak taksitlerle 120 aya kadar vadelendirebiliyor. Faiz oranları ise 60 aya kadar yüzde 0.80 , 61- 120 ay arasında yüzde 0.90 olarak belirlendi.


Yanı başında 43 bin dönümlük koru var


Atakent 3’te 4 adet açık yüzme havuzunun yanı sıra, futbol, basketbol, voleybol, tenis sahaları, Clup House bünyesindeki kapalı ve açık yüzme havuzu, fıtness çenter, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesisler bulunuyor. Projenin, 162 bin metrekarelik kısmı peyzaja, 17 bin metrekarelik kısmı göletler ve havuzlara ayrılmış. Bahçeler, göletler ve şelalerden oluşan site içi peyzajın yanı sıra projenin hemen yanında 43 bin dönümlük bir korunun da yer aldığı Atakent 3, mavi ve yeşilin bütün tonlarını bir araya getiriyor.


Mimarisinde moderniteyle geleneği buluşturan Atakent 3’te, Sultan II. Abdülhamid döneminde Kayseri’de inşa edilen tarihi Kayseri Saat Kulesi’nin bir benzeri de inşa ediliyor. Ayrıca projenin içinde kreş ve anaokulu, yanındaki korunun içinde ise Milli Eğitim Bakanlığı’na ait bir ilköğretim okulu bulunuyor. Yaklaşık 3 bin 500 adet açık ve kapalı otopark alanı ile araba park etmek sorunu ortadan kalkarken ve 7/24 güvenlik ve kamera sistemleri ise yaşamı kolaylaştıran diğer unsurlar olarak göze çarpıyor.


Mart Ayının satış ve ciro şampiyonu


TOKİ iştiraki Emlak Konut'un gelir ortağı olduğu projeler arasında mart ayında en çok satan ve en çok ciro elde eden Avrupa Konutları oldu. Şirketin Atakent 3'te 'önce otur sonra öde' seçeneğiyle yüzde 30 peşin ödeme ve taksitlere 31 Ekim'den itibaren başlama imkanı sağlıyor.


Nasıl gidilir?


TEM'den İSTOÇ yönünden ilerlerken, havalanı istikametinden Halkalı Güneşli kavşağından girilir. Halkalı İstasyon Caddesi üzerinde yer alan projeye yönlendirme tabelaları ile ulaşılabiliyor.



Habertürk




Geri Dön