10 / 05 / 2024

Dumankaya'dan 6 altın fırsat kampanyası! Şimdi al, 2013'te öde!

Dumankaya'dan 6 altın fırsat kampanyası! Şimdi al, 2013'te öde!

Firma: Dumankaya İnşaat

Dumankaya İnşaat, satışı süren projelerinde geçerli olacak yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanyada 6 farklı ödeme şekli sunuluyor



Dumankaya İkon, Dumankaya Cadde, Dumankaya Flex Kurtköy, Dumankaya Modern Vadi, Konsept Halkalı, Adres Natura ve Adres Su projelerinin satışlarına devam eden Dumankaya İnşaat, 6 altın fırsat kampanyası başlattı. 


Kampanyalar ve geçerli olduğu projeler şöyle;


1- Peşin veya konut kredili tüm satışlarda yüzde 12 indirim!


Bu kampanya; Dumankaya İkon, Flex Kurtköy, Modern Vadi, Konsept Halkalı, Adres Natura ve Adres Su projelerinde geçerli.


2- Peşinat teslimatta!


Taksitlere hemen başlayın, peşinatı erteleyin. Bu kampanya; Konsept Halkalı, Adres Natura, Adres Su, Dumankaya İkon, Flex Kurtköy, Modern Vadi projelerinde geçerli oluyor.


3- Peşinat sizden, taksitler kiracınızdan!


Evinizi alın. Teslimden sonra taksitleri siz değil, kiracınız ödesin. Bu kampanya; Dumankaya İkon ve Flex Kurtköy projelerinde geçerli.


4- Şimdi al, 2013'te öde!


Konut kredisi ile hem yüde 12 daha az ödeyin, hem de 2013'te ödemeye başlayın. Bu kampanya; Dumankaya Modern Vadi ve Dumankaya Konsept Halkalı projelerinde geçerli.


5- Dumankaya Finansman Sistemi ile vade farksız 36 aya varan sabit taksit! Kredi ve dosya masrafı ödenmiyor. 


Bu kampanya; Dumankaya Modern Vadi, Dumankaya Adres Natura, Dumankaya Adres Su ve Dumankaya Konsept Halkalı projelerinde geçerli oluyor.


6- Taksitle öde, yüzde 12 az öde!


Konut kredisi kullanın, daha az ödeyin! Bu kampanya; Dumankaya Cadde, Dumankaya İkon, Kurtköy Flex, Dumankaya Adres Natura, Dumankaya Modern Vadi ve Dumankaya Konsept Halkalı projelerinde geçerli.


444 7 222


http://www.dumankaya.com/


Sinem ÖZTÜRK


Geri Dön