27 / 04 / 2024

Elite City, anaokulu ve çocuk merkezi ile alıcıları teslim alacak!

 Elite City, anaokulu ve çocuk merkezi ile alıcıları teslim alacak!

Şua İnşaat tarafından Atakent'te inşa edilen Elite City, 7/24 hizmet sunan bir anaokuluna ve çocuk merkezi gibi sosyal donatılara sahip. 592 daireden oluşan proje kasım ayında teslim edilecek



Peyzajında 41 bin 556 bitki kullanılan Elite City’de sona yaklaşıldı. Aralık 2012’de teslim edilecek proje çevresel düzenlemeleri ve iç detaylarıyla dikkat çekiyor. Dikey ve yatay olarak tasarlanan Elite City, 592 daireden oluşuyor. Projede maviyle buluşmayı isteyenler dikey blokları, yeşile yakın olmak isteyenlerse yatay blokları tercih ediyor. 1 + l’den 4+ l’e kadar daire seçeneklerinin bulunduğu projede her kesimden alıcı bulunuyor.


Türkiye’nin köklü vakıflarından Türk HAVAK (THY A. O. Personeli Sosyal Yardım Vakfı) ile yapılan anlaşma kapsamında, Türk HAVAK’ın personeline önerdiği Elite City projesi için DenizBank tarafından sağlanan özel bir kampanya düzenleniyor. Elite City projesinde yer alan kreşin de işletmesini alan Türk HAVAK, site sakinlerine 7/24 anaokulu hizmeti sunacak. Türk HAVAK’m Vakıfcan isimli anaokulları arasında yerini alacak olan Elite City’nin bu hizmeti sitede çocuklu ailelere büyük kolaylık sağlayacak.


Ulaşım akslarının yanı başında


Şua inşaat ve Emlak Konut GYO’nun hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirdiği Elite City’de, isteyen peşinatsız, isteyen 60 ay vadeyle yüzde 0.79 faiz oranıyla konut sahibi olabiliyor. Vadesini 120 aya çıkarmak isteyenler içinse yüzde 0.89 faiz oranı uygulanıyor. 7’den 70’e herkes için kaliteli ve modern yaşamın anahtarını sunan Elite City’nin en büyük özelliği yüksek yeşil alan oranı ve proje içerisindeki tüm alanların araç trafiğine kapalı olması. Bölgenin cazibe merkezinde konumlanan proje büyük alışveriş merkezlerine birkaç dakikalık mesafede bulunuyor. Porselen kaplı cephesiyle Atakent’in sembol projesi olarak konumlanan Elite City’de dairelerin yüzde 75’i sahiplerini buldu. E5 Otoyolu’na ve Basın Ekspres Yolu’na yakın konumuyla dikkat çeken Elite City, TEM Otoyolu’na 2 km mesafede yer alıyor. Toplu taşımada da avantajlı bir noktada da bulunan proje Marmaray'm son istasyonuna ve raylı sistemin yakınında bulunuyor. Türkiye'nin en büyük projelerinden olan Tema Parka, üniversitelere ve Türkiye'nin en büyük iki hastanesi olan Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne ile Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yakın mesafede yer alıyor.


Güneş ve yön hesabı maksimum fayda sağlıyor


4,8,20 ve 30 katlı binalardan oluşan Elite City'de güneş ve yön hesabı özenle tasarlanmış. Böylece dairelerin güneş ışığından maksimum oranda istifade etmesi sağlanıyor. 37 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede açık ve kapalı sosyal tesisleri, alışveriş birimleri, çocuk merkezi, peyzaj mimarisi ve 24 saat güvenlik bulunuyor.


Nasıl gidilir?


TEM Mahmutbey İSTOÇ'u geçtikten sonra, havaalanı Sefaköy tabelası takip edilir. Basın Ekspres Yolu'ndan sonra Halkalı, Gümrük tabelasından sağa devam edilir.


Habertürk



Geri Dön