10 / 05 / 2024

İstanbul Lounge, 1 + 1’den 4+1’e kadar alternatif sunuyor!

 İstanbul Lounge, 1 + 1’den 4+1’e kadar alternatif sunuyor!

İstanbul Lounge projesi yüksek blokların aksine yatay konseptte inşa edilmiş. Böylece kafanızı kaldırınca gökyüzünü görüyorsunuz, dairelerin çoğu da göl manzaralı



Eroğlu Yapı tarafından son dönemin en gözde bölgelerinden biri olan Halkalı’da inşa edilen İstanbul Lounge, yatay konseptte, konumuyla ve sosyal olanaklarıyla dikkat çekiyor. Hemen yanında da 605 konuttan oluşan kardeş proje İstanbul Lounge 2 yükseliyor.


Her kesime bir daire var


İstanbul Lounge’da her kesime hitap eden daire tipleri oluşturulmuş. Büyüklükleri 59 ile 227 metrekare arasında değişen 1 + 1’den 4+1’e kadar pek çok alternatif bulunuyor. Projede 4+1 dubleks ve kent villaları da yer alıyor. Yatay süreklilik konsepti ile yüksek binalar yerine az katlı binalarda yaşamın desteklendiği İstanbul Lounge’da, bölgede yer alan yüksek blokların aksine, yaşayanlara gökyüzünün mavisini görme imkânı sunuluyor. Küçükçekmece Gölü’ne yakın konumlanan projede, tüm dairelerden göl ya da sitenin panoramik manzarası seyredilebiliyor. Sitenin panoramik görüntüsü ise 68 bin metrekarelik arazinin tam ortasında 50 bin metrekarelik rekreasyon alanı anlamına geliyor. Projede bisiklet ve yürüyüş parkurları, açık/kapalı yüzme havuzları, farklı yaş gruplarına yönelik özel oyun alanları, futbol ve basketbol sahası/tenis kortu yer alıyor.


Eğlence ve spor ön planda


İstanbul Lounge, sosyal hayatı site içerisine taşıyarak, işten eve, evden işe konseptini hayata geçirecek. Site sakinleri fıtness ve aerobik salonu, sauna, buhar odası, güzellik ve kuaför salonu imkânlarıyla keyifli bir hayat yaşarken, kapalı otopark, 7/24 güvenlik, ankastre eşyalarına kadar full dekorasyonlu teslim edilen dairelerde konforlu bir yaşam sunuluyor.


Ekim ayında sahiplerine teslim edilecek olan projede yer alan ortak kullanım alanları da tamamen sakinlerinin eğlenceli zamanlar geçirilmesi için planlanmış. Dev satranç alanı ve tırmanma halatları, korsan gemisi, su kaydırağı, mini-golf sahası, kay kay alanı, kapalı ve açık çocuk havuzu, kapalı çocuk kulübü ve amfitiyatro ile minikler de İstanbul Lounge’un keyfini en az büyükler kadar sürebilecek.


İstanbul Lounge projesinde dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 100 TL’den başlıyor.


Ekim ayında teslim edilecek


757 dairenin bulunduğu İstanbul Lounge projesi Ekim 2012' de teslim edilecek. Projede 228 metrekarelik açık havuz, 55 metrekarelik çocuk havuzu, 103 metrekarelik kaydıraklı havuzu ve 230 metrekarelik kapalı havuz yer alıyor. İstanbul Lounge'da yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Projedeki dairelerin tamamı göl ya da panoramik manzaraya sahip. 


Nasıl gidilir?


TEM Mahmutbey İSTOÇ'u geçtikten sonra, Sefaköy tabelası takip ediliyor. Halkalı, gümrük tabelasından sağa sapılarak, Halkalı meydanına gelinir. Meydandan aynı yönde görülecek tabelalar ile satış ofisine ulaşılır.


Habertürk





Geri Dön