Ekonomi

Promosyon alamayanlar bunu da kaçırmayın! Başvuran en az 5 bin 400 TL'yi kapacak! Hemen şimdi bakın!

Promosyondan faydalanamayan vatandaşlar, nakit desteklerini araştırırken güzel haber geldi! promosyon gibi tek seferlik değil ve 12 ay boyunca yapılacak. En az 5 bin 400 TL olarak banka hesaplarına yatırılacak. Peki, başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları açıklandı mı? İşte detaylar...Emeklilik promosyonunda yarışa giren bankalar bir bir fiyat arttırdı

Türkiye'de son zamanlarda emeklilik promosyonu gündem oldu. Emeklilik promosyonunda yarışa giren bankalar bir bir fiyat arttırdı. Vatandaşlar da bu yarıştan kârlı çıktı. Ancak promosyondan faydalanamayan vatandaşlar da nakit desteklerini araştırmaya başladı. Bu vatandaşlar için de devlet harekete geçti. ilgili harekete geçti. PTT tarafından çok güzel bir gelişmenin detayları açıklandı. Başvurular E-devlet'ten paralar PTT'den gelecek.

İşte ayrıntılar...

Başvuruları resmen PTT üzerinden başlatılan yardım, promosyon gibi tek seferlik değil ve 12 ay boyunca yapılacak. Aile Destek Programı kapsamında ödemeler yapılan ödemeler en az 5 bin 400 TL olarak banka hesaplarına yatırılacak.

Peki, başvurular nasıl yapılacak? Son tarih ne zaman? Başvuru şartları açıklandı mı? İşte detaylar...

Devlet, yardıma muhtaç vatandaşlar için adım attı.  4 milyon ailenin faydalanacağının belirtildiği Aile Destek Programı ödemeleri sürüyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, resmen açıkladı.

Bakan Yanık, ödemelerin 3 ayrı koldan 450, 550 ve 650 TL şeklinde yapılacağıni bildirdi. Buna göre yapılacak yardım aile başına 5 bin 400 TL ve 7 bin 200 TL arasında değişecek.

Peki, başvurular nasıl yapılacak? Son tarih ne zaman? Başvuru şartları açıklandı mı? İşte detaylar..

BAŞVURUDA ARANAN KOŞULLAR NELER?

Yardıma muhtaç ailelerin tümü bu destekten faydalanabilecek. Daha önce herhangi bir sosyal destek programından faydalanmayan vatandaşlar başvurabilecek.

Peki, başvurular nasıl yapılacak? Son tarih ne zaman? İşte detaylar..

 

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

‘Türkiye Aile Destek Programı’ müracaat işlemleri 27 Haziran'da başladı ve hâlâ devam ediyor. Son başvuru tarihi henüz açıklanmadı. Başvurular E-devlet üzerinden yapılıyor. Mücaraat için ayrıca ikametgah adresinin bağlı bulunduğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na gidebilirsiniz.

DESTEK ÖDEMELERİ NASIL YAPILACAK? NE KADAR SÜRECEK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yapılacak destek ödemeleri, 12 ay düzenli şekilde banka hesaplarına yatırılacak.

Memur ve memur emeklileri dikkat! Ocak zammında son dakika! Kim ne kadar maaş alacak? Şimdi bakın, kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyenler hemen baksın! Devlet ev yapacaklara 200 bin TL destek veriyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Altının 13 gün sonra geleceği rakam! Analistler, art arda açıkladı! Hemen bakın, keşke demeyin!

Doların 22 gün sonra göreceği rakam! Dolar 18 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun bakın