Ekonomi

Promosyon ödemelerinde üst üste rekor kırılıyor! Çıta 28 bine ulaştı! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Promosyon ödemeleri hala gündemde yer alıyor. Emekli promosyonlarında üst üste rekor kırılıyor. İşte detaylar!Bu seferde bu durum kamu kurumlarına da sıçradı

Emekli promosyon yarışı hala sürüyor. Bu seferde bu durum kamu kurumlarına da sıçradı. Emekliler, büyük bir itina ile en yüksek promosyon ödemesi yapan bankaları tek tek araştırıyor. İşte promosyonda artık son noktaya geliniyor. Çünkü promosyon tutarı kişi başı 28 bin 100 TL oldu.

İşte haberin merak edilen o detayları…

PROMOSYON ÖDEMELERİ 28 BİN 100 TL OLDU!

Kurumlar üst üste yeni promosyon miktarlarını duyuruyor. Seyhan Belediyesi çalışanlarının banka promosyon sözleşmelerini yeniledi. Promosyon tutarı kişi başı net 28 bin 100 TL oldu. Seyhan Belediyesi, belediye bünyesinde görev yapan memur, sözleşmeli personel ve kadrolu işçilerin banka promosyon sözleşmelerini yeniden gözden geçirdi. Bu çerçevede promosyon tutarı kişi başı net 28 bin 100 TL olduğu belirtildi.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 41 BİN 500 TL PROMOSYON VERİYOR!

Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ‘Maaş Promosyon İhalesi'nin ardından 41 bin 500 TL ile promosyon vererek rekor kırdı. Anadolu Üniversitesi personeller için yapılan promosyon görüşmeleri son buldu. Banka ile devam eden ‘Maaş Promosyon İhalesi'nin ardından 41 bin 500 TL ile Türkiye rekoru kırılmıştır.

ADALET BAKANLIĞI 25 BİN TL ÖDEYECEK!

Adalet Bakanlığı çalışanları da rekor miktarda promosyon ödemesi alacaklar. Bu yıl yüksek miktarda promosyon ödemesi alacak olan bakanlık çalışanlarına 25 bin TL'lik ödenecek. Adalet Bakanlığı ile Vakıfbank arasındaki anlaşmada personele eşit ve tek seferde 25.000 TL promosyon ödemesi yapılacaktır. Hayırlı olsun" şeklinde açıklamada bulundu.

Adalet Bakanlığından yapılan açıklama şu şekildedir; “Adalet Bakanlığı merkez ve merkez dışı birimleri ile adalet teşkilatında görev yapan personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapılacağı bankanın tespit edilmesi amacıyla gerçekleştirilen ihalenin ilk oturumu 19.08.2022 tarihinde oldu. İhalenin ilk oturumunda en yüksek teklif 20.100 TL olarak Vakıfbank tarafından verilmiştir. Diğer bankalar ise ihaleden çekilmiştir. Bakanlığımız temsilcileri ve Büro Memur Sen ile Koop İş Sen yetkililerinin katılımıyla 22.08.2022 tarihinde yapılan ihalenin son oturumunda da Vakıfbank peşin ödenmek üzere 25.000 TL olarak teklifini güncellemiştir.”

Benzin ve motorin için karar verildi! İşte 20 Eylül Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 20 Eylül Salı 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 20 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum