Ekonomi

Promosyonda çığır açılıyor! Tek seferde 29 bin TL cepte! İşte detaylar!

Memur ve emeklilere yapılan zamdan sonra rekor fiyatların beklendiği promosyon anlaşmalarında bir kurum daha ön plana çıktı. Emekli promosyonlarında bankaların yarışı hala devam ediyor

Yapılan ihaleler sonucu en yüksek fiyatı veren banka, kurum çalışanlarının hesabına toplamda 29 bin lira hesaplara geçecek. Emekli promosyonlarında bankaların yarışı hala devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yüzde 30'luk memur ve emekli zammından sonra kurumlarla promosyon anlaşmaları hızlandı. 2022 ve 2023'ün ilk ayında yapılan promosyon anlaşmalarında, bazı kamu kurumu ve özel sektör çalışanlarını da milyonlar çalışanı sevindiren gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

İşte detaylar...

EN YÜKSEĞİ 40 BİN TL'Yİ AŞTI!

Bazı bakanlık ve kurumların çalışan personele 20 bin lira verdiği görülürken bazılarının da ihalede kıyasıya rekabet ederek 40 bin liranın üzerine bu rakamı çıkardığı da görüldü. Bazı bankalar da sayıları milyonları geçen memurları bünyelerine çekmek için ciddi miktarda ek olarak ücret de ödedi.

YENİ YILDA ZAM ETKİSİ

Promosyon rakamlarında şimdiye kadar ki en yüksek rakam 41 bin 500 lirayı bulurken var olan rekabetin daha da artacağı düşünülüyor. Yeni rekorların kırıldığı promosyon anlaşmalarında bir yandan güncelleme haberleri gelmeye devam ederken rakamlar da yükseldikçe yükseliyor. Bu konudaki son güzel haber de Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nden geldi.

TOPLAMDA 29 BİN TL!

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğünün yaptığı açıklamada 29 bin lira karşılığında promosyon anlaşması imzaladıklarını duyurdu. Buna göre, 25 bin 200'ü tek seferde nakit, 3 bin 800'ü ise para puan şeklinde olmak üzere hesaplara yatacak. Yeni promosyon miktarları ocak ayı içinde hesaplara geçecek.

İŞTE KURUMLARDA PROMOSYON MİKTARLARI

Bazı kamu kurum ve kuruluşlardaki personelin yeni promosyon tutarları da şöyledir;

TOGG ön siparişinde beklenen haber! TOGG ön sipariş nasıl verilir? İşte TOGG ön sipariş yöntemi!

90 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi!