Ekonomi

Promosyonda limitler zorlanıyor! 36 bin TL'ye dayandı!

Yaklaşık 13 bin çalışanın promosyon pazarlığı! Bursa'da gerçekleşen promosyon anlaşması görüşmelerinden şu an için bir sonuç çıkmadı. Yapı Kredi'nin temsilcisi 13 bin işçi için 25

Yaklaşık 13 bin çalışanın promosyon pazarlığı! Bursa'da gerçekleşen promosyon anlaşması görüşmelerinden şu an için bir sonuç çıkmadı. Yapı Kredi'nin temsilcisi 13 bin işçi için 25.215 TL teklifte bulundu. Promosyonla ilgili teklifi beğenmeyen personeller 36 bin Türk Lirası istedi.

25 BİN 215 LİRA PROMOSYON TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİLER

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinde çalışan 13 bin çalışanın banka maaş promosyonu için bugün yapılan görüşmeden sonuç çıkmadı. Özel bir banka; 36 aylık maaş promosyonu için en yüksek 25 bin 215 lira teklif ederken, bu rakam yeterli bulunmadığı için toplantı ileri bir tarihe ertelendi.

Temmuz zammı sonrası banka promosyonları milyonların en çok merak ettiği konular arasında zirvedeki yerini korurken, Eylül ayı emekli promosyon kampanyaları için dün sona erdi.

EKİM AYI BANKA PROMOSYONU KAMPANYALARI NE OLACAK?

Bankaların Ekim ayında da emekli promosyon kampanyaları için yeni açıklama yapması bekleniyor. Öte yandan Ekim ayında da memur banka promosyonları da milyonların gündeminde yer alacak.

POLİS MAAŞ PROMOSYONU MİKTARI BELLİ OLDU

Uzman isim açıkladı: İşte asgari ücrete beklenen zam oranı!

İslam Memiş gram altın için 'tarihi fırsat' diyerek uyardı!

Selçuk Geçer'den dolar uyarısı: 'Sakın bunu yapmayın'