29 / 04 / 2024

Promosyonda yeni rakam! 28 bin TL verilecek!

Promosyonda yeni rakam! 28 bin TL verilecek!

Son aylarda emekli promosyonları başta olmak üzere çalışanların aldıkları banka promosyonları da gündemden düşmüyor. TEB’in Anadolu Üniversitesi’ne verdiği 41 bin 500 liralık promosyonun ardından bir promosyon haberi daha geldi.



Temmuz ayından bu yana banka promosyonuyla ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Özel bankalar, 2022 emekli promosyon ödemesi için adeta birbirleriyle yarıştı. Emekli maaş promosyonları özel bankalarda 10 bin liraya kadar yükseldi. Emekli maaş promosyonunda ki bu artışların ardından kurumlar personelinin promosyonunu artırmak için harekete geçti.

SEYHAN BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA 28 BİN 100 TL PROMOSYON

Seyhan Belediyesi’de bu kapsamda belediye bünyesinde görev yapan memur, sözleşmeli personel ve kadrolu işçilerin banka promosyon sözleşmelerini güncelledi. Yapılan yeni promosyon sözleşmeleri ile çalışanların alacağı promosyon tutarı kişi başı net 28 bin 100 TL oldu.

Promosyonda yeni rakam! 28 bin TL verilecek!

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'NDE 41 BİN 500 TL'LİK PROMOSYON

Anadolu Üniversitesi’nde ise maaş promosyonu rekoruna imza atılmıştı. Gerçekleştirilen maaş promosyon ihalesinde 41 bin 500 TL ücrette anlaşılmıştı. Üniversitenin 5 bin 500 çalışanının tamamının faydalanacağı promosyon, 3 yıllık anlaşma çerçevesinde ödeneceği bilgisi verilmişti.

BELEDİYE PERSONELİNE 17 BİN 100 LİRALIK PROMOSYON MÜJDESİ

Ankara Polatlı Belediyesi personelinin tümüne eşit şekilde destek olmak, memur ve işçi maaşlarına aynı oranda katkıda bulunmak amacıyla Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın girişimleriyle başlatılan maaş promosyon ihalesi, 17 bin 100 liralık rekor rakamla tamamlandı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön