19 / 05 / 2024

Promosyonlarda rekor üstüne rekor! 14 bin 750 TL’yi kaçırmayın! İşte detaylar!

Promosyonlarda rekor üstüne rekor! 14 bin 750 TL’yi kaçırmayın! İşte detaylar!

Promosyon konusu son zamanların en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Bankalar ile birlikte kurumlarda promosyon artışına gitti. İşte o promosyon detayları!



Bankalar promosyon konusunda en üst rakamı verme yarışındalar. Promosyon ödemeleri gündemde kalmaya devam ederken emekli ve çalışanlar da alacakları promosyon miktarını öğrenmek istiyor. Bankalar ile beraber kurumlar da promosyon miktarını artırırken bir belediye daha 14 bin lira promosyon verme kararını açıkladı.

PROMOSYON 14 BİN 750 TL OLDU!

Promosyon konusu ile ilgili olarak bankaların heyecanı bitmek bilmiyor. Bu konuda yeni bir haber Zonguldak’tan geldi. Belediye’de çalışan işçilere 14 bin 750 TL promosyon verileceği haberi duyuruldu. Bu noktada kamu personelinin maaş ve ücretlerinin bankalar ile ödenmesine yönelik genelge gereğince üç yıl boyunca maaşların ödeneceği bankayı belirlemek için Gülüç Belediyesi tarafından bankalar ile yapılan görüşmeler sonucunda Halkbank ile anlaşıldığı açıklandı.

Çıkan bu haberler ile beraber Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş şeffaf bir ortamda, eşitlik ve rekabeti sağlayacak şekilde, Kdz. Ereğli’de şubesi bulunan bütün bankaların katılımına ve teklif vermesine açık olarak yapılan görüşmede ihaleyi Halk Bankası Kdz. Ereğli Şubesi kazandığını da belitti.

PROMOSYON HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI!

Promosyon konusunda başkanlık makamında Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, banka yetkililerinin katılımıyla imza töreni gerçekleştirildi. Bu bağlamda anlaşma gereğince banka üç yıllık dönem için her personeline 14 bin 750 TL tutarında bir promosyon verecek.

İmza töreni sonrasında promosyon konusuna dair bilgi veren Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş açıklamalarında şunları dile getirdi; “İşçinin, emekçinin her zaman yanında olan belediyemiz, 67 çalışanımızı içine alan ‘Maaş Ödeme Protokolü’nü en yüksek teklifi veren banka ile imzaladık.

Üç yıllık protokol ile belediyemizde çalışanlara 14 bin 750 TL promosyon verilecek. Gülüç’ümüze birlikte hizmet ettiğimiz tüm mesai arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.”

Tapu kaydı dökümü nasıl alınır?

2 artı 1 prefabrik ev kaç para?

Altın rekora koşuyor! Fiyatlar herkese sürpriz oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön