Ekonomi

Promosyonlarda sona yaklaşılıyor! 10 bin lirayı almak için elinizi çabuk tutun!

Promosyonlar hala gündemde yer alıyor. Son zamanlarda banka promosyonları herkesin ilgilendiği konulardan bir tanesidir. Ancak zaman daralıyor. İşte 10 bin lira almak için son fırsat!Artık 10 bin lira için sona yaklaşılıyor! Emekli maaşını başka bankaya taşıyarak 2022 promosyon ödemesinden faydalanmak isteyen vatandaşlar için süre 30 Eylül'de doluyor

Banka promosyonunda süre bitiyor. Artık 10 bin lira için sona yaklaşılıyor! Emekli maaşını başka bankaya taşıyarak 2022 promosyon ödemesinden faydalanmak isteyen vatandaşlar için süre 30 Eylül'de doluyor. Bu arada promosyon ödemeleri de 10 bin liraya dayandı.

İşte 10 bin lira promosyon ödemelerine dair detaylar…

10 BİN LİRA PROMOSYON ÖDEMESİ!

Promosyon ödemelerinde zaman daralıyor. Açıklanan rakamlara göre promosyon ödemeleri 10 bin liraya kadar dayandı.

Emekli promosyon ödemelerinde artık son düzlüğe girildi. Bu süreçte 10 bin liraya kadar çıkan emekli promosyon ikramiyeleri bankaları büyük bir rekabet etmeye zorladı. Promosyon kampanyaları her geçen gün artmaya başladı. Bu zaman diliminde de bankaların emekli promosyon kampanyası büyük rağbet gördü. Bu imkanlardan sadece mevcut emekliler değil, yeni emekli olan vatandaşlar da faydalanıyor. Özel bankaların sunduğu kampanyalarda son tarih 30 Eylül olarak belirtildi.

İşte promosyon ödemeleriyle ilgili merak ayrıntılar…

EMEKLİ MAAŞI BAŞKA BANKAYA NASIL TAŞINIR?

Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıllık taahhüt süresini dolduranlar ya da yeni emekli olan kişiler, diledikleri bankaya başvuru yaparak maaşlarını taşıma hakkına sahiplerdir. Maaşlarını taşımak isteyen emeklilerin bankaya bildirimde bulunulması gerekiyor. Bu bildirim bankaların şubelerinden veyahut a e-Devlet sistemi üzerinden yapılabilir.

Banka değiştirme işlemi kolaylıkla yapılabiliyor. Bankasıyla 3 yıllık taahhüt süresi dolan, dolmayan emekliler veya yeni emekli olanlar, istedikleri bankaya başvurarak promosyon alabiliyor. Bu arada daha iyi bir avantaj çıkarsa 3 yılın dolması gerekmez. Emekli istediği an diğer bankaya geçebiliyor. Bunun için geçiş yapacağı ve maaş aldığı bankaya bildirimde bulunması gerekmektedir.

E-DEVLET ÜZERİNDEN DE İŞLEM YAPILABİLİYOR

Bildirim, bankaların şubelerinde veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Emekli mevcut bankada kaldığı sürenin promosyonunu alıyor, kalanını iade ediyor. Yeni geçtiği bankadan da promosyonu peşin alınmaktadır. Yeni geçişlerde promosyon ödemesi maaş yattıktan hemen sonra hesaba geçme işlemi başlıyor.

Piyasa darmadağın durumdayken İslam Memiş kaçırılmayacak fırsatı açıkladı! İşte detaylar!

TOKİ kura çekimi tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut kura çekimi ne zaman yapılacak?

65 yaşından küçükler dikkat! SGK duyurdu! 7 Ekim’de süre doluyor! İşte detaylar!