20 / 05 / 2024

Propa Aura Deluxe Residence'ta 120 bin TL'ye!

Propa Aura Deluxe Residence'ta 120 bin TL'ye!

Propa Aura Deluxe Residence'ta fiyatlar 120 bin ile 360 bin TL arasında değişiyor



Propa İnşaat'ın Anadolu yakasının gözde gelişim bölgelerinden Kartal'da inşasına başladığı AURA Deluxe Residence, sahip olduğu "ilk"ler sayesinde İstanbul'un tam donanımlı rezidans projelerinden biri konumunda.

İki blokta toplam 195 daireden oluşan PROPA AURA Deluxe Residence'ta, stüdyo ve 1+1'ler ile 2+1 ve 3+1 dubleksler bulunuyor. Tüm dairelerin güney cepheli olduğu projede salon ve yatak odalan 3. kattan itibaren muhteşem bir deniz manzarasına bakıyor. Farklı zevklere hitap eden bahçeli ve seyir teraslı loft tarzı dairelerin bulunduğu projede, tüm dairelerin tam kata kadar birleştirme özelliği bulunuyor. Home office olarak da kullanılabilen dairelerin dışında da donanımlı toplantı odalan yer alıyor, residence ve ofis hizmetleri veriliyor.

Fiyatların 120 bin ile 360 bin TL arasında değiştiğini bildiren Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, yüzde 5 peşin, yüzde 10 üçüncü ayda ve yüzde 10 altıncı ayda vade farksız ödeme fırsatı sunduklanra söyledi. Fortis ve Finansbank'ın projeye özel kredi imkanı sunduğu projede, kişiye özel alternatif ödeme planlan da uygulanıyor.
Zaman İnşaat Emlak

0216 671 19 21

www.propaaura.com


Geri Dön