28 / 04 / 2024

Propa Aura Kartal'da 136 bin TLye konut! 203 ayda kendini amorti eden home ofis!

Propa Aura Kartal'da 136 bin TLye konut! 203 ayda kendini amorti eden home ofis!

Propa Aura Residence projesinde 136 bin TLden başlayan fiyatlarla, merkezi konumu ve eksiksiz sosyal donatıları ile fark yaratan bu projeden ev sahibi olmak mümkün. Projede, home officeler de kendini 203 ila 212 ay arasında amorti ediyor



Propa Aura Residence'ın havadan görüntüleri için tıklayınız!

Propa İnşaat, Kartalın en merkezi lokasyonunda inşa ettiği prestijli ev ve home-office projesi AURA Residenceta yakında belirlenecek yeni zamlı fiyatlardan önce çok cazip bir kampanya düzenlendi. 136 bin TLden başlayan fiyatlarla, merkezi konumu ve eksiksiz sosyal donatıları ile fark yaratan bu projeden ev sahibi olmak mümkün. Projede, home officeler de kendini 203 ila 212 ay arasında amorti ediyor. İster sıfır peşinat ve 120 aya kadar cazip oranlı kredi, ister yüzde 1 peşinat ve 48 aya kadar sıfır faiz, ister peşin ödemede yüzde 8 indirim ya da yüzde 50 peşin, kalanı 24 aya kadar vade farksız ödeme seçenekleri ile herkese, her keseye uygun çözümler mevcut.


Can Reşit Özçiçek

İnşaat seviyesi yüzde 70e ulaşan AURA, normal teslim tarihinden 6 ay önceye çekilerek Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek. Projenin yüzde 65i de satıldı. Propa İnşaat, geriye kalan sınırlı sayıda konut ve home officeler için zamdan önce dört ayrı kampanya sunuyor. Bunlardan biri sıfır peşinatla Finansbank ve Fortisten 120 ay cazip oranlı konut kredisi imkânı. Bu kampanyada yüzde 25 peşinat Ağustos 2011de ödeniyor. İkinci seçenekte ise yüzde 1den başlayan peşinatlarla 48 aya kadar sıfır faiz imkânı var. İsteyenler üçüncü bir alternatif olarak peşin ödemede yüzde 8 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Son olarak, Propa İnşaatın özel finansman sistemiyle yüzde 50 peşinat ödeyerek, kalanı için müşteri nasıl isterse o şekilde bir düzenleme ile 24 aya kadar vade farksız vadelendirme yapılıyor.

Kaçırılmaması gereken bu dört seçenekli kampanyada; 48 metrekare stüdyo daireler 136 bin ila 149 bin TL, 61 metrekare 1+1 daireler 186 bin ila 209 bin TL arasında. 70 metrekare 1+1 daireler ise 234 bin TL.

Avrupanın en büyük Adliye Sarayına sadece 600 metre yürüme mesafesinde, Sabiha Gökçen Havalimanına 15 dakika mesafede olan ve TEM bağlantı noktasında konumlanan AURAdan çıkıp birkaç dakikada metroya yürümek mümkün. Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, bu güçlü konumu ve ulaşım imkanları, Adliye ve metro gibi prim yaratan özellikleri ile AURAda home-officelerin de kullanıcılar ve yatırımcılar açısından cazip getiriler sunduğunu açıkladı. Home- officelerin kendilerini 203 ila 212 ay arasında amorti ettiğini belirten Özçiçek, Verimli İşletme Modeline göre oldukça makul aidatlar sayesinde işletme ve bakımın da çok rahat olduğunu sözlerine ekledi.

Propa AURA Residencea 0216 671 19 21 numaralı telefondan ya da  www.propaAURA.com adresinden ulaşmak mümkün.


Geri Dön