01 / 05 / 2024

Propa Aura Residence'ta bayram kampanyası! 180 bin TL'ye 1+1!

Propa Aura Residence'ta bayram kampanyası! 180 bin TL'ye 1+1!

Propa İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Propa Aura Residence'ta 1+1'ler 180 bin TL'den başlıyor. şžimdi de bayrama özel sıfır peşinatla ev sahibi olmanızı sağlıyor...



 Propa İnşaat tarafından Anadolu yakasının Kartal ilçesinde hayata geçirilen Propa Aura Residence bayrama özel kampanyalar sunuyor. Kasım ayı süresince geçerli olacak kampanya sayesinde daireler peşinatsız satılıyor. Taksitler daire bedelinin yüzde 75"i tutarında kredi kullanılarak, geri kalanı ise Mayıs 2011"de ödeniyor.

E-5"e ve Kartal-Kadıköy metro durağına 20 metre yürüme mesafesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı"na 15 dakika mesafede olan ve TEM bağlantı noktasında konumlanan, çevresi AVM"ler ve hastaneler ile donatılmış Aura Residence, iki görkemli residence bloğunda toplam 195 daireden oluşuyor.

Aura Residence"taki söz konusu kampanya stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler için geçerli. çünkü Propa Aura Residence"ta 3+1"lerin tamamının satışı gerçekleştirildi. Aura Residence"ta kendi bahçeleri bulunan stüdyo daireler 132 bin TL, 1+1"ler 180 bin TL, 2+1"ler ise 287 bin TL"den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Merkezi konumunun ve uygun ödeme koşullarının yanı sıra AURA, tümü güney cepheli ve adalar manzaralı lüks daireleri, residence hizmetleri ve üstün sosyal donatıları ile konforlu ve seçkin bir yaşamın kapılarını aralıyor.

7/24 güvenlikli olarak residence hizmetlerinin sunulacağı projede, Aura Club ismiyle hizmet verecek sosyal donatılar arasında; ebeveyn ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor. Üstelik daire sahiplerinden tüm bu hizmetler için hiçbir ek bedel alınmayacak, tamamen ücretsiz kullanıma sunulacak.

Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, ev sahiplerinin her türlü ihtiyacına cevap verecek olan AURA"nın, home office imkanı da sunduğunu ve bu sebeple yatırım ve prim potansiyeli yüksek bir proje olduğunu vurguladı. Home-office sahiplerine ücretsiz toplantı odaları ve ofis hizmetlerinin sunulacağını belirten Özçiçek, inşaat programının önünde gittiklerini ve inşaatın yarısının tamamlandığını, AURA"yı 2011 yılı sonunda teslim etmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

0216 671 19 21  

www.propaaura.com


Geri Dön