09 / 05 / 2024

Propa Plus ödeme koşulları!

Propa Plus ödeme koşulları!

Firma: Propa İnşaat

Proje: Propa Plus

Propa Plus ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği proje Propa İnşaat imzası ile yükseliyor.



Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks şeklinde tasarlandığı Propa Plus Residence İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Zincirlikuyu lokasyonunda inşa ediliyor. 


Propa Plus ödeme koşulları kapsamında kişiye özel ödeme alternatifleri sunuluyor ve yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 367 bin dolardan başlıyor. 


Zincirlikuyu Propa Plus Evleri  Propa İnşaat  imzası taşıyor. Projede SPA, terapi, masaj ve bakım hizmetleri, pilates ve yoga stüdyosu, yüzme havuzu gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Propa Plus Şişli'de konutların alanları 68 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. 


Toplamda 38 adet konuttan oluşan Şişli Propa Plus konum olarak Büyükdere Caddesi Levent-Zincirlikuyu mevkiinde, Kore Şehitleri Caddesi cepheli, Zincirlikuyu Metrobüs durağına ise 250 metre, Zincirlikuyu Metro istasyonuna 250 metre uzaklıkta bulunuyor. 


Propa Plus Residence nerede?

Adres: Kore Şehitleri Cd. No:4 Propa Plaza K:1 Zincirlikuyu, Şişli İSTANBUL


Propa Plus satış ofisi iletişim 

Tel:  0212 347 39 90

Web: http://www.propaplus.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön